to je moj prijedlog sad neznm šta misle administratori,admini,moderatori i ostali članovi foruma?
Nisi odgovorio, ali vidim da bi ti povećao broj postova, što novim forumašima među kojima sam i ja ne odgovara.
Zašto ?
Lako je tebi sad sa 400-injak postova reć ajmo postrožit na 100, 150 pa će biti bolje ...
Ima nas koji smo pošteni i ovih 50 nam je muka, pogotovo što ne želimo pisati gluposti samo da bi natukli potreban broj postova.
Mi početnici koji smo tek ušli u svijet skutera nemamo dovoljno znanja i ne možemo se uključiti u rasprave tek tako jer onda tema postaje zamorna zbog zbunjujućih postova, a moderatori imaju posla sa njihovim brisanjem.
No, vidim da neki "skupljaju" postove, pa se sve manje suzdržavam napisati koji nebitni post tako da vratim pohvalu dečkima s kojima sam trgovao.
Ali kako je već član balicdim rekao, broj postova uopće nije bitan za sigurnost trgovine.
Ako si čovjek koji gleda samo sebe i boli te briga za ostale, za unaprjeđenje i višu kvalitetu foruma, za druženje sa istomišljenicima itd. za*ebat ćeš nekoga imao ti 50, 500 ili 1000 postova.