jel mislis dirat preradivati box i kako? ako ide na serijski(bez prednjeg pokkopca) najmanje ce trositi minkuni,pa dell!
25tica ce tositi mrvicu vise ali ce ici malo bolje motor, i sa svima (bez diranog boxa ti je dizna ispod 90 na sva tri karbosa) sto rezultira potrosnjom od 5 do 6L ako ga ganjas bas
sve 3 opcije sam probao,dell 20.5 mi se najmanje svidao
a reci kak je najbolje iso i da traje a da netrosi neznam kaj i kad smo vec kod toga nemogu skinut selen (sr150) nosac pa ima koja caka kak se to skida jedan sam skinuo ni sam neznam kak a drugi nejde nikak
mogao bi tu svasta pisati o setupima koje sam vozi ( od nekih totalno nelogicnih za koje bi velika vecina forumas rekla da su nemogući ,do onih standardnijih) ,ali evo smao neke reference
- 25tica na stock boxu nedaje nista posebno jer nema dovoljno zraka ( kod mene trenutno 84gl. dizna i bogata smjesa)
- ako ti je tako mala dizna ne trosi preko 6 nikako
- ako oces max iz 25tice ,onda gljivesina neka ogromna i gl.dizna preko 110 i onda daje karb ono sto treba
odma s tim setupom trosi dosta vise
- ler dizna zavisno od klipica,treba sto manja da ne trokira na malim otvorima,+ igla sto tuplja ako se koristi bilo kakva verzija airboxa