Polini je po kvaliteti broj 1 o tome nema uopće rasprave, a uz bok poliniju je stage 6, pogotovo sa svojom R/T paletom dijelova. Kada se stavi jedno pored drugog, polini, malossi, dr, tp trophy jasno se vidi razlika, makar sumnjam da je to puno ljudi s ovog foruma doživjelo
Uzmi dr evo, nemaš uopće šta razmišljat, i to po mogućnosti nov pošto im je cijena zaista povoljna. Samo prije ugradnje zagladi rubove kanala jer nisu obrađeni do kraja pa se karike više troše.
Ovo o pucanju klipova na base kitu je izmišljotina, klip neće puknut sam od sebe jer vjerovatnost da ima tvorničku grešku je jako mala. Klipovi pucaju zato što su ljudi teški fušeri, ali takvi se očito danas nazivaju majstorima
Na prste jedne ruke se mogu nabrojat pravi majstori ovdje s foruma koji naravno nisu imali problema s takvim i sličnim stvarima. Klipovi pucaju zbog loše smjese, zbog pretjerivanja u smanjenju squisha, zbog toga što se voze s potrošenim karikama, zbog ubijanja na hladno, slabog podmazivanja...
Da nešto razjasnimo, meni je isto puko klip na malossi sportu, ali onda sam se malo raspito okolo i skužio da je prijašnji vlasnik vozio nardo na njemu, a svi znamo kakav je to spuh i šta radi pogotovo u kombinaciji sa siromašnom smjesom. Neki dan sam prodo kit i javi se meni kupac kao da sam ga sj#bo i ja si mislim jbt fakat je možda neko oštećenje koje nisam vidio, kad ono on meni kaže da mu nisam poslo osigurač za klip..to mi je bilo dovoljno da shvatim s kim imam posla. Masovno se stavljaju rabljeni osigurači, igličasti, klipovi s 50 000km na sebi, a o drugim stvarima da ne pričam.
Poanta je da je base kit preslab da bi na njemu pucali klipovi ko kokice, uz pravilno naštelanu smjesu to treba trajat u najmanju ruku ko serijska termogrupa što se više puta ispostavilo kao istina