Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: hrvati najveci pijanci u europi  (Posjeta: 5313 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DAMIR-RUNNER

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=1757490121
  • Mjesto: zagreb,tresnjevka
  • Moj Skuter: bio nekad
  • Moja Kaciga: n1640vn
Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: hrvati najveci pijanci u europi
« Odgovori #1 : 09 Kolovoz, 2008, 13:15:38 »
al ne ozbiljno mi svo stvarno pijandure svi.ja osobno volim popit samo jedini bed sto kad krenem nedam si stat pa onda previse popijem i potstanem glup za popizdit haha  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:  neka bar smo u necemu prvi brate

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #2 : 09 Kolovoz, 2008, 13:17:38 »
bas čudno jelda hahahahhahahahaha :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing7: :laughing7: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :toothy10: :toothy9:

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #3 : 09 Kolovoz, 2008, 13:30:58 »
volim i ja popit uz dobru glazbu,kad cujem nesto pa me ponese.. :cugaa:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
« Odgovori #4 : 09 Kolovoz, 2008, 14:16:38 »
volim i ja popit uz dobru glazbu,kad cujem nesto pa me ponese.. :cugaa:

jbg tak je i kod mene tambura ovo ono pa i poneka cajka ..otvori ti diznu !!! sta cemo kad zivimo u hrvatskoj ali dobro je dok ima zabave  :cugaa:

Offline interceptor

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • Moja Kaciga: Nolan n62
« Odgovori #5 : 09 Kolovoz, 2008, 14:40:02 »
a šta reć drugo nego Hrvati......najgore što ja i frendovi vikendom pijemo cijelu večer....i onda nakon 7-8 piva na uvijek dođe ideja kako nam je dosadno kod nas i onda odemo u neki drugi grad ili okolna sela obilazimo...i naravno i tamo još cugamo.... i onda pre jutro kući...motorima.... mrtvi pijani.....i tako 99 % vikenda ....u godini.... :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
BRZINA JE SAMO PITANJE NOVCA

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #6 : 09 Kolovoz, 2008, 14:48:17 »
ma lega ovo nije ko sto je bilo prije sjecam se ja prije kad sam izlazio znali smo stuci do dvije litre rakije znao sam se tolko ukomirat da nisam znao di sam..sjecam se jednom u sk8 parku u osijeku neka ekipa pila rakiju ja naletio pijan ko guzica i vidim j#bote oni piju vodu ja pitam daj guc i popijem pol litre brlje ono neki drlog fuj sam se dva sata valjo po podu rigo dusu...brlja je zakon ...evo sad je subota ima da se ubijem ko pička...živjeli  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #7 : 09 Kolovoz, 2008, 15:13:54 »
ja i best frend cijeli tjedan šljakamo i štedimo svaku lipu...i onda subotom još i stari mi dao neku kintu i deri....do jutra...... a kad je trajala školska godina...frend i ja po cijeli tjedan nismo išli na kavu, pod velikim odmorom na sendvič, poslije škole na piće.....samo da bi imali više para u subotu....i tako cijelu zimu i proljeće......a sad preko ljeta šljakamo na nekim trulim poslovima...za neku sitnu kintu..... i opet sve što zaradimo sj****o subotom.......na piće i barenje cura.....

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #8 : 09 Kolovoz, 2008, 15:48:59 »
ma meni u zadnje vrijeme uopce neda pit nekako vise preferiram izlazak bez cuge vise mi se nesvidja ono pijancevanje i radit budalastine po gradu ..kad pijem!pijem udrustvu na miru uz dobru glazbu i zajebanciju..ovo slinjenje i riganje o gradu mi je toliko bahato i antipaticno bas zato sto sam radio tak sta.sad kad idem van popijem ja laganini nigdje se ne zurim....ono prije je bilo zanimljivije kad su starci srali nemoj pit nemoj ovo nemoj ono a sad nema ko pa nije fora...cekam da se ozenim pa da zena moze zajebavat.    :toothy12: :toothy12:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #9 : 09 Kolovoz, 2008, 16:37:50 »
ma meni u zadnje vrijeme uopce neda pit nekako vise preferiram izlazak bez cuge vise mi se nesvidja ono pijancevanje i radit budalastine po gradu ..kad pijem!pijem udrustvu na miru uz dobru glazbu i zajebanciju..ovo slinjenje i riganje o gradu mi je toliko bahato i antipaticno bas zato sto sam radio tak sta.sad kad idem van popijem ja laganini nigdje se ne zurim....ono prije je bilo zanimljivije kad su starci srali nemoj pit nemoj ovo nemoj ono a sad nema ko pa nije fora...cekam da se ozenim pa da zena moze zajebavat.    :toothy12: :toothy12:
mi ne radimo gluposti i budalaštine....samo se napijemo da nemožemo hodat...i barimo cure....onda ih je najlakše zbarit....najopušteniji sam onda.....a stara redovito sutra ujutro mi sere......i uvijek isto...nemoj pit, ovo ono.....ma daj..... :drunken_smilie: :drunken_smilie: uglavnom ja sam za cugu i akciju (zgodne cure) uvijek !!!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #10 : 09 Kolovoz, 2008, 16:41:20 »
ma de care nisam ja reko da ste vi blesavi i sta ti ja znam kazem zalosno je to sto je grad osijek u takom kur*u da ti se vise nepije i ne zajebava..nista me vise nemoze natjerat da izadjem do  grada subotom evo danas idem pit tek tako da popijemo nesto a jbg vidjet cemo kak ce izgledat danas taj izlazak

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #11 : 09 Kolovoz, 2008, 16:54:30 »
ma de care nisam ja reko da ste vi blesavi i sta ti ja znam kazem zalosno je to sto je grad osijek u takom kur*u da ti se vise nepije i ne zajebava..nista me vise nemoze natjerat da izadjem do  grada subotom evo danas idem pit tek tako da popijemo nesto a jbg vidjet cemo kak ce izgledat danas taj izlazak
hehe.......eee....takvi su ti izlasci najgori.....tak sam i ja.....prije jedno oko par mjeseci izašo van.....bila je subota...i ono ekipa i frendovi negdje sa curama (pa im cure ne daju dalje od njih 2 metra) ili im se ne da ic van.......a ja ono....dosadno kod kuće...i izađem onak bezveze... mislim idem na piće-dva i malo vidjet šta ima novo...i kući......dolazim u birc i uzimam pivo.....kad nakon 5 min. dolaze likovi od 23-4-5 god. moji susjedi.....njih 3....sjeli oni pored mene....nismo se vidjeli 100 godina...i tak počelo.....deri deri....po pivu....ja na kraju jedva našao put kući... i došo oko pol 4.....mrtav pijan....a krenuo na piće-dva......a završio mrtav pijan i došo kući u pol 4.... :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #12 : 09 Kolovoz, 2008, 19:19:08 »
hehe.......eee....takvi su ti izlasci najgori.....tak sam i ja.....prije jedno oko par mjeseci izašo van.....bila je subota...i ono ekipa i frendovi negdje sa curama (pa im cure ne daju dalje od njih 2 metra) ili im se ne da ic van.......a ja ono....dosadno kod kuće...i izađem onak bezveze... mislim idem na piće-dva i malo vidjet šta ima novo...i kući......dolazim u birc i uzimam pivo.....kad nakon 5 min. dolaze likovi od 23-4-5 god. moji susjedi.....njih 3....sjeli oni pored mene....nismo se vidjeli 100 godina...i tak počelo.....deri deri....po pivu....ja na kraju jedva našao put kući... i došo oko pol 4.....mrtav pijan....a krenuo na piće-dva......a završio mrtav pijan i došo kući u pol 4.... :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

dnevnik dvojice pijandura  :toothy12: :toothy12: 
tak i ja isto s ovim starijim legama ono sjednemo u auto odemo do benze kupimo jeger od litre stucemo to i ukomiramo se ono bude jebeno ali glupo je sto zadnjih par mjeseci ne zalim sto nisam izasao subotom do grada jednostavno me nist ne privlaci..zivio

Offline DAMIR-RUNNER

• forumski skuteraš
« Odgovori #13 : 09 Kolovoz, 2008, 19:29:24 »
nit mene u zadnje vrijeme,stalno sam sa curom a prije znao se ubit tak da drugi dan vidio drugacije parkan auto onda mi tek sestra rekla da smo bili isli sa autom van,bilo tak svaki vikend,no sad vise nebi sjeo za volan pod gasom,sad malo ako odem u neko drustvo malo popijem i eto..nisam vise u kondi..
al sad ce berba,nema veceg gusta neko kad donesem putu punu grožđa u klet da se samelje pa me ceka hladna piva(nisam ljubitelj gembaca)pa tako se zna fino zaredat,samo kaj onda vinograd sve strmiji i strmiji.. ;D

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #14 : 09 Kolovoz, 2008, 19:42:42 »
mi ne radimo gluposti i budalaštine....samo se napijemo da nemožemo hodat...i barimo cure....onda ih je najlakše zbarit....najopušteniji sam onda.....a stara redovito sutra ujutro mi sere......i uvijek isto...nemoj pit, ovo ono.....ma daj..... :drunken_smilie: :drunken_smilie: uglavnom ja sam za cugu i akciju (zgodne cure) uvijek !!!!
Sto trjezan misli pijan radi... :laughing3: :laughing9: :laughing9:
Kaj nemas muda bariti trijezan...hhh

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 09 Kolovoz, 2008, 20:16:15 »
Sto trjezan misli pijan radi... :laughing3: :laughing9: :laughing9:
Kaj nemas muda bariti trijezan...hhh
imam.....ali kad popiješ pola litre pelinkovca punoooo je lakše zbarit curu....kad si trijezan...neznam...i onda ju možeš zbarit...ali nekako si ukočen...puno teže se opustiš...nego ako popiješ pola litre pelinkovca........vjeruj mi..... :hello: :hello:

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #16 : 10 Kolovoz, 2008, 11:40:28 »
Lol....Ti meni pricas..hehe.....
Ne brini ti za mene,stari sam ja machor :laughing6: :laughing6:
aj necemo u of.... ;D 8)

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #17 : 10 Kolovoz, 2008, 12:48:18 »
Lol....Ti meni pricas..hehe.....
Ne brini ti za mene,stari sam ja machor :laughing6: :laughing6:
aj necemo u of.... ;D 8)
uh bokte....sad sam se probudio......sinoć sam se tako ljepo napio.....i naravno čim sam bio pijan...zbario i 2 cure.....mislim ono ipak..... jednu odpratio kući oko pol 12......vratio se nazad u kafić i deri.....i zbarim još jednu.....cura starija od mene 3 god.......a da sam bio trijezan sinoć ...nema šanse da bi uspio zbarit stariju curu od sebe........ali ipak tu je alkohol.... :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #18 : 10 Kolovoz, 2008, 15:10:04 »
mamurluk samo cu to reci  :toothy3:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 10 Kolovoz, 2008, 16:00:41 »
mamurluk samo cu to reci  :toothy3:
hehe.....ma samo malo....sad sam već bolje.....kad sam se ustao samo malo je boljela glava...a sada ok.......uglavno..sinoć provod i pol.... a alkohola u neograničenim količinama........ a ti neer ?? - sinoćni tvoj provod ?? trulež ili....fuck..?? :drunken_smilie: :drunken_smilie: