Tehnički kutak > Garaža

TGB R 50x

<< < (4/6) > >>

scootman:
Zeleni polini je 35% tvrđi od orginala, nisi napisao šifru, da starta na cca 6000 - 6500 i to ti je O.K. je to nebi više dirao.

To ti je to, možda da probaš sa 6,5g. Start bi bio još malo linearniji, na maximalnoj vjerujem ne bi izgubio samo bi ju možda malo teže održavao, no to ne mozes znati ako ne pobaš.

Moj ti je savjet ne troši više novaca i vremena bez mjenjanja finalnog prijenosa. Sad ideš cca 70, sa dužim prenosom bi to bilo oko 80 koliko moj ide sa serijskim dužim finalnim.

walkay:
Po filimicu i po zvuku izgleda ok, sekundar je nesto sto moras imati, bez toga mozes nabrijavati koliko hoces nece ic nista bolje. Jos nesto da napisem, dok je Giz i ja imali TGB-a vozili smo sa Malossi X-kevlarom i to za Pezo Sf2 zbog dimenzije, ali tek sam na kraju svatio kad sam prodao skuter da taj remen (dimenzija 755x18)  za serijalu ne valja. Posto serijski Bando remen za TGB skoro pa nemoguce nabaviti, preporucujem za probu Dayco ili Malossi od Minarelli-a  746 long – 16,5 wide – 30 degrees
Sa SF2 remenom gubis na startu zbog sirine remena, krajnja je jos ok...

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1416&category_id=47&option=com_virtuemart&Itemid=142

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1406&category_id=47&option=com_virtuemart&Itemid=142

podravec:
mjerio sam jučer remen šublerom, na nekih 16 mm je trenutno
ne mislim ja nešto tu neki ludi tuning tjerati, samo za sad da optimiziram težinu rolica i eventualno centralni feder nabavit novi jel ste vidli kakav je ovaj

scootman:
Ako misliš stavljat centralni feder stavi ga prije nego poštelas rolice jer ti nece pasati. Tvrđom oprugom neces nista vise izvuci iz tog setupa. Opcenito TGB variomat je odlican proizvod i za serijalu sa rezonom nema potrebe za modifikacije, eventualno opruge kvacila ali to si zamjenio.
Da sam na tvom mestu ja bi radije umjesto multivara stavio kevlar remen, nije ti to walky bez veze napisao.
Sad vec kad imaš multi, podesi gramažu rolica i eventualno stavi kevlar i to je to. (zašto kevlar remen na TGB znaš i sam)

anabellas:
kolko te kosta dulja getriba?
7 banki je smjesno za skut sa rezom i variomatom , dobro bi mu sjeo prijenos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju