Tehnički kutak > Garaža
TGB R 50x
podravec:
Da mislio sam si tak nekak, ako ima ko bijeli npr nek slobodno ponudi u p.p.
Hvala svima na odgovorima, danas stavio zelene federe kvačila, lamele su još dobre i ne mislim ništa oko njih
Skinuo sam čašicu odozdola karba i piše na dizni 60,
Mislim da je presiromašna smjesa , šta kažete
Imao sam jednu diznu 74 i stavio sam nju. Sutra ču probat snimiti video ubrzanja pa da vidimo kak se sad ponaša.
KMet:
60 je mala dizna stavi 72
podravec:
Imao sam 74 diznu pa sam stavio nju.
Svječica sad izgleda ovako.
Dva pitanja
1. jel na mješalici ima kakva mogučnost štelanja smjese, znači da dodaje više ili manje ulja :icon_scratch:
2. Kako idu po jačini federi kvačila, mislim na boju, jel mi može netko objasniti, znači ovi zeleni koje sam metnuo su ako sam dobro shvatio slabiji ali još uvjek čvršći od serijale :icon_scratch:
Video se uploada pa ču kasnije metnuti da vidite gdje hvata kvačilo.
scootman:
1. mislim da ne možes stelat misung ulja i benzina
2. da bi ti nešto rekli o tvrdoci opruga moraš napisati tocno koje su to opruge (šifra artikla i proizvođač), jer to ovisi od proizvođača do tipa itd.
dizna 72 bi ti trebala biti ok, ja je imam u svom, samo moraš u usisu SVE rasčepit. Po mom bi 70 bilo taman, ali obzirom je to zračnjak ja sam za malo bogatiju smjesu. inace za serijalu sa spuhom 68 - 72.
Na njemu ti je najvažniji finalni prijenos, mulitivari, opruge, bizne, điđe i baje su ok, ali ništa od brzine bez finala.
:hello:
podravec:
Da svjestan sam da je kod njega krajnja dosta limitirana, pročitao sam teme i od Giza i Walkay-a o njihovim tgb-ima tak da mi je to jasno. Ovi zeleni federi kvačila su polini. Kaj se tiče ostatka setup-a, termogrupa je serijala, Leo Vince ZX je gore, dizna je od jučer znači 74, malossi multivar, rolice trenutno 6,7 g
I najvažnija stavka setup-a , mojih 120+kg :laughing7: tak da imajte to u vidu :toothy9:
Evo video, kvačilo počinje hvatati na cca 6500 okretaja, kolko čete skužiti okretaji prvo malo "polete" prije nego kvačilo uhvati pa zastanu i onda krene vuči.
Slobodno predložite kaj bi još trebalo po vašem mišljenju, npr koji centralni feder da nabavim :icon_thumright:
https://www.youtube.com/watch?v=2roBIMI18Cc&feature=youtu.be
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju