Tehnički kutak > Garaža
TGB R 50x
podravec:
Pozdrav, imam mali problem sa svojim skuteričom ali prvo da ga predstavim u par slikica
Godište 2007. 10 000 km, setup je serijala, nisam još otvorao dekl variomata tako da nisam siguran jel je tamo več šta kemijano al vidim da je ona smeđa žica na CDI još netaknuta :dontknow:
Uglavnom nije mi neki tuning na pameti, lijepo vuče mojih pozamašan broj kg :headbang: tako da sam poprilično zadovoljan i jedva čekam da ga regam i izađem na cestu.
E sad taj problem dakle na instrumentnoj tabli mi nerade oni digitalni displeji sa brzinomjerom i pokazivačem goriva i kilometraže i također ni obrtaljka ne radi a radili su do prije nekog vremena :dontknow:
Dakle tabla je bila potpuno u funkciji a sad više nije.Imam još jednu tablu pa sam probao danas ukopčat nju i potpuno se isto ponaša.Kontrolke sve svijetle i od svijetala i žmigvaca i ulja i pozadinsko svijetlo od obrtaljke radi ali ovo drugo ne.
Ako netko ima ideju od kuda da krenem bio bih vam zahvalan !
mario1984:
pozdrav, ja imam bulleta rs 50, mislim, isti je kao i tvoj praktički, razlika u nijansama. to se i meni zna desit sa brzinomjerom al koliko sam skuzio, to je od hladnoće. Kad idem ujutro na posao, hladno je, živim u Lici onda mi sat stoji na nuli, mislim radi, sve je tu al ne radi. a preko dana radi normalno. sad sam skužio da tebi nema apsolutno ništa na satu,jel?
anabellas:
vjerojatno ga vlaga zeza iako ne bi trebalo se dogadat
redikulx:
proradit ce, vozio sam jedanput takav skuter i u voznji je crklo osvjetljenje tih displaya, ja stao sa strane, ugasio skut, ponovo upalio i ovo proradilo :laughing6:
podravec:
--- Citat: mario1984 - 10 Studeni, 2013, 21:33:10 --- sad sam skužio da tebi nema apsolutno ništa na satu,jel?
--- Kraj citata ---
upravo tako poslikat ču sutra i stavit sliku, dobio sam neke info da bi moglo biti do mase, jel netko zna gdje je spojena masa kod ovog skutera :dontknow:
Hvala svima na odgovorima :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju