Svaka cast Josipe na odg
Duzan sam ti i pivu i cevape-valjda nisi vegetarijanac hehe
Odgovor je vise nego jasan
Ako itko ima sta za nadodat neka kaze sada ili nek zauvijek suti
Italkit ti ima smisla samo na City 16, R nije spuh za taj kit, Italkit je najjači na 11 000okr, kad naštelaš prijenos na te okretaje i staviš spuh koji je također rađen za te okretaje onda si napravil posel.
Italkit nije niš kaj se ne bi dalo voziti, ali zahtjeva bolje kvačilo, variomat, 19mm karb+ ja bi dodao usis i tako te stvari, jer italkit nije kit kojega staviš gore i voziš kod base kitevi. Tu imaš štelanja i štelanja da pogodiš.
Zato ti odmah velim koja ti kombinacija igra da ne isprobavaš bezveze, a kad naštelaš onda dobiš skuter koji je živčan ko pas na steroidima i ide ko kuga naspram base setupa. Diže na zadnji bez po muke i takve stvari...a kad dobi okretaje puca od snage i sa dvojicom ide ko kuga.
Ne znam koji si video gledal, ali mi je žal kaj nisam snimal pod zadnje dane kad je bil 90% naštelan do savršenoga po mojim uvjerenjima a zbilja sam poznal skuter u dušu i znal sam odmah jel je to to ili ne. I velim ti da je išel još bolje nego na tom videu, na zadnji je dizal kad sam pri 5-10kmh dal puni gas bez da ja dižem volan i slično, velim samo se treba poigrat sa setupom.
Kaj se kvalitete tiće tu neću trošit rijeći jer kit je vrhunski, od klipa i karike do završne obrade, e da jedino si ispoliraj tj zagladi ispuh, ne da se sjaji ko zrcalo nego ga samo zagladi više nego je tvornički...i štelaj i vozi.
Ali sa R-om ga nemoj silit jer se budeš razočaral, tek kad je na 10-1100okr onda vidiš kaj je snaga.
A MHR replica ti je za R, nije loš kit, zapravo je odličan ali ja bi rekel običan base, nema tu živčanoće ko na italkitu.