Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
ivanm:
svaki je precijenjen.. on ga je dobio ziher za 1500-1600kn da zaradi nekaj na njemu. mislim da ih t-com dobiva po 1000kn komad.. i to max..
mass production s tim da je po dućanima nevjerojatnih 3800kn, pa tko bi normalan dao tolko para za mob?
ma mogu karte na sd al eto nisam se sjetio sad toga.. :laughing7:
a ionak ne koristim puno aplikacija, možda 10-ak a to sve stane gore.. igrice ne igram itd.. stavio sam jednu karticu od prije čisto da multimedija sa kamere ide gore i to je to..
anabellas:
--- Citat: ivanm - 23 Studeni, 2013, 18:21:16 ---svaki je precijenjen.. on ga je dobio ziher za 1500-1600kn da zaradi nekaj na njemu. mislim da ih t-com dobiva po 1000kn komad.. i to max..
mass production s tim da je po dućanima nevjerojatnih 3800kn, pa tko bi normalan dao tolko para za mob?
ma mogu karte na sd al eto nisam se sjetio sad toga.. :laughing7:
a ionak ne koristim puno aplikacija, možda 10-ak a to sve stane gore.. igrice ne igram itd.. stavio sam jednu karticu od prije čisto da multimedija sa kamere ide gore i to je to..
--- Kraj citata ---
meni je taj frajer reko da su ih u firmi kupili pa prodaju i mob je iz t-coma i kad sam se naso s njim da i curi proda mob je iz vipa drugi bio ,sad kakva to firma ima 2 mreze ne znam xD.. kako bilo da bilo ja sam otiso u t-com i reko da ocu potvrdit garanciju, pregledali su sve papire i potvrdili bez pol frke , dalje me ne zanima :D
p.s. ja sam dao 2400, cura 2300 , a ti 2200 frajer snizuje sam da proda a ja moro bas prvi uzet haha :binkybaby:
pajo:
Ja dajem odma s4 za lg g2 moze i nadoplata.
vekyyy:
gigo vidis da nisi u pravu. Lijepo kada nesto pricas onda to i potvrdi sa necim.Uglavnom puno ljudi pati zbog marke i imena pa seru po drugim a ti si jedan od njih. A nisi ni svjestan kakvih sve kineskih mobitela ima da vecinu tih name mobitela se moze sakrit po spec.
pajo lg g2 je stvarno bolestan mobitel. dode 3700kn kod nas ali mislim da stvarno vrijedi te novce.Ali uzeti g2 recimo u tmobile 2000kn platis i jos 200kn mjesecno tarifa. Pa vidi koliko te ispadne.
ivanm:
2000+ 2400 ispada 4400kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju