Ostalo > Svijet računala i mobitela

iphone 5s ili galaxy s4 ??

<< < (13/16) > >>

anabellas:

--- Citat: gigo_sf2 - 23 Studeni, 2013, 17:39:18 ---a veki jest blesav,cim misli da je tft bolji ekran od super amoleda

@ivanm sto vise budes trazio koji mobitel da kupis teze ces se odluciti

--- Kraj citata ---

ne mora se odlucivat vise ja sam ga preobratio pa je kupio galaxy s4 mini hehe :D

stark1:
sta mene briga sto je najtanji mob trenutno i koliko je na njemu strucnjaka radilo,sta mislis da je na s4 jedan covjek radio. samsung koristi plastiku s kojom ja nemam nikakvih problema,niti krcka niti ista. ako cemo tako moj ima eye scroll ima li to taj huaweii?

vekyyy:

--- Citat: gigo_sf2 - 23 Studeni, 2013, 17:39:18 ---a veki jest blesav,cim misli da je tft bolji ekran od super amoleda

@ivanm sto vise budes trazio koji mobitel da kupis teze ces se odluciti

--- Kraj citata ---

If you’re looking for a long lasting display then you might be better off with LCD to avoid pixel degradation, whilst consumers looking for a better battery life and a wide range of colors could be better off with AMOLED.

lcd ti je bolji za citanje texta i slicno. Dok je amoled bolji za gledanje videa.

Iphone 4s,5s,htc one x,lg optimus pa cak i moj huawei p6 koriste IPS-LCD. Dok samsung koristi amoled.Pa znas i sam da nebi htc i ajfon stavili ips lcd da nevalja

ivanm:
da uzeo sam mob od švercera iz njuškala.. on ih nekako na crnjaka izvlači iz t-coma (nadam se da ih ne krade ;D ) je da ima samo 8 gigi i nakon instalacije navigona sa kartama susjednih zemalja nije ostalo neg 3 i pol gige memorije..
inače je sve super brzo, telefon fino leži u ruci i nije prevelik... 2200kn je čisto okej cijena..

stark1:

--- Citat: ivanm - 23 Studeni, 2013, 17:57:42 ---da uzeo sam mob od švercera iz njuškala.. on ih nekako na crnjaka izvlači iz t-coma (nadam se da ih ne krade ;D ) je da ima samo 8 gigi i nakon instalacije navigona sa kartama susjednih zemalja nije ostalo neg 3 i pol gige memorije..
inače je sve super brzo, telefon fino leži u ruci i nije prevelik... 2200kn je čisto okej cijena..

--- Kraj citata ---
sad ce ti vekyyy reci da je mob precjenjen :toothy12:
zar karte nemogu na sd karticu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju