Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
vekyyy:
--- Citat: ivanm - 23 Studeni, 2013, 19:27:12 ---2000+ 2400 ispada 4400kn.
--- Kraj citata ---
u krivu si ispada 6800
stark1:
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 19:14:47 ---gigo vidis da nisi u pravu. Lijepo kada nesto pricas onda to i potvrdi sa necim.Uglavnom puno ljudi pati zbog marke i imena pa seru po drugim a ti si jedan od njih. A nisi ni svjestan kakvih sve kineskih mobitela ima da vecinu tih name mobitela se moze sakrit po spec.
pajo lg g2 je stvarno bolestan mobitel. dode 3700kn kod nas ali mislim da stvarno vrijedi te novce.Ali uzeti g2 recimo u tmobile 2000kn platis i jos 200kn mjesecno tarifa. Pa vidi koliko te ispadne.
--- Kraj citata ---
de dobro te e. Koji mob ima pokrete rukom??? Ako ijedan bude imao a da je druga marka kupujem odmah. Znas li ti uopce da s4 to ima?
Jest to mozda nepotrebno,a niti to koristima,ali drugi nemaju
vekyyy:
--- Citat: gigo_sf2 - 23 Studeni, 2013, 20:38:33 ---
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 19:14:47 ---gigo vidis da nisi u pravu. Lijepo kada nesto pricas onda to i potvrdi sa necim.Uglavnom puno ljudi pati zbog marke i imena pa seru po drugim a ti si jedan od njih. A nisi ni svjestan kakvih sve kineskih mobitela ima da vecinu tih name mobitela se moze sakrit po spec.
pajo lg g2 je stvarno bolestan mobitel. dode 3700kn kod nas ali mislim da stvarno vrijedi te novce.Ali uzeti g2 recimo u tmobile 2000kn platis i jos 200kn mjesecno tarifa. Pa vidi koliko te ispadne.
--- Kraj citata ---
de dobro te e. Koji mob ima pokrete rukom??? Ako ijedan bude imao a da je druga marka kupujem odmah. Znas li ti uopce da s4 to ima?
Jest to mozda nepotrebno,a niti to koristima,ali drugi nemaju
--- Kraj citata ---
hahahahhahahh jesi svjestan sta si sada napisao? Znaci ti si platio pokret rukom +2000kn :icon_thumright:
Eto huawei p6 je najtanji na svijetu :)
pajo:
Zamarate se glupostima.samsung opcenito kao i apple je precijenjen to ce svi potvrditi.i cijene opcenito mob strasno padaju kad tako reci svakih pola godine izlazi novi model.
Brdo tih aplikacija koje sad s4 nudi su nepotrebne i rade samo u idealnim uvijetima.tako da kod mene te funkcije su onemogucene i brd,brd glupih i nepotrebnih aplikacija pametnije bi bilo da su ostavili vise memorije.
dobar je primijer s4 vs lg g2 di ga lg mete u svim pogledima a opet placas vise samsung isto kao i njemca kod auta.
Ma da mob je stvarno zvijer i radi doslovce savrseno.
stark1:
Kazem i ja da je to nepotrebno,niti to koristim. Ali veki prica da dosta kina mobitela ubije druge,eto vidis da neubije. Ivanm je rekao fino,svi su precijenjeni,e pa jesu,oni to djabe naprave. I huawei i svi ostali su precijenjeni. Odabrao si huawei kao da ima bog zna sto,i tu pametuje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju