Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
ivanm:
navodno su i oni be smart okej..
http://mob.hr/be-smart-h192-quad-recenzija/
stark1:
hocu reci da je za 300kn razlike moga dobiti bolji mob od huaweia,a ako je to po njemu bacanje para onda :dontknow:
samsung jedan mobitel proda u milionskim primjercima,i mi svi glupi sto ga kupimo a veki pametan jel.
njega samo spasava sto je isao preko pretplate cini mi se,da je kupovao gotovinom,mislim da samo lud covjek moze uzeti za cirka istu cijenu slabiji mobitel.
ja i brat ljetos uzeli sebi po s4,on van mreze,a ja preko mreze,moj 650€,njegov 450€,razlika jedino sto ja imam godinu dana garancije vise,eto
igor.sb:
pa dobar dan,
tko bi dao 2700 za huawea, nije ni vekyyy toliko blesav :P
kao što rekoh dao si totalno glupu usporedbu :hello:
vekyyy:
--- Citat: gigo_sf2 - 23 Studeni, 2013, 17:30:11 ---hocu reci da je za 300kn razlike moga dobiti bolji mob od huaweia,a ako je to po njemu bacanje para onda :dontknow:
samsung jedan mobitel proda u milionskim primjercima,i mi svi glupi sto ga kupimo a veki pametan jel.
njega samo spasava sto je isao preko pretplate cini mi se,da je kupovao gotovinom,mislim da samo lud covjek moze uzeti za cirka istu cijenu slabiji mobitel.
ja i brat ljetos uzeli sebi po s4,on van mreze,a ja preko mreze,moj 650€,njegov 450€,razlika jedino sto ja imam godinu dana garancije vise,eto
--- Kraj citata ---
p cemu ti pricas? huawei p6 se na njuskalu prodaje za 1900kn dok s4 se prodaje po 2800kn bez garancije. Procitaj malo o kakvom je uredaju rijec. I trenutno je jos najtanji mob na svijetu. Dok je huawei izraden sav od metala i stakla samsung koristi vecinom plastiku.
Ja sam ovim nezelim reci da samsung nevalja ali puno naplacuju svoje ime.
stark1:
a veki jest blesav,cim misli da je tft bolji ekran od super amoleda
@ivanm sto vise budes trazio koji mobitel da kupis teze ces se odluciti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju