Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
stark1:
nije ti to bacanje novca,taj huawei da valja ima bi ga svaki drugi covjek,sad sto ja imam duplo skuplji mob od tog huawei ispada da sam bacio novce. od bolje kamere,super amoled ekrana,do razno raznih sitnica koje huawei nece nikada imati.
ovo je kao usporedba automobila,sve ima svoju cijenu i svoje kupce,a ako je teni huawei dobar,super onda
huawei 2700kn,a s4 3000kn,a mislim da se ta dva mobitela nemogu ni usporedjivati,a po tebi to bacanje para
igor.sb:
da samo sto je huawei kod operatera 2700kn, a zna se koje su cijene uređaja s4 kod vipa, telea i t mobile, 4,5-5 tkn
e sad jebi ga, isti taj huawei i na njuskalu kosta 2700, a s4 3000kn
koliko si dao glupu usporedbu toliko je i realna, jer nitko nece dat 4,5-5 u vipu npr kad isti takav novi ''zapakirani'' s garancijom ima i na njuskalu za 1500kn manje
to je jasno ko noc
a što se tiće s4 i cijene
gledam prije dva dana u vipu lg g2 koji je po svemu bolji od s4 (osim što nema slot za micro sd, tj ograničen si na 16gb il 32) i kad stavis jedan pored drugog s4 izgleda kao g#vn% od ekrana do svega, a opet je skuplji od lga, jebi ga uvijek ce lg biti smece jer je lg (valjda ljudi misle da su im telefon jos uvijek na razni cookiea)
:dontknow: :dontknow:
vekyyy:
s4 normalan ti je oko 4000kn. Uglavnom s4 mini ti je slabiji od njega.A galaxy s4 zoom ti je oko 3500kn i nije jaci od ovog. I o cem dalje pricamo? Kamera na ovom mobitelu je dobila dosta dobre bodove tako da nije ni malo losija od samsunga
a za amoled
If you’re looking for a long lasting display then you might be better off with LCD to avoid pixel degradation, whilst consumers looking for a better battery life and a wide range of colors could be better off with AMOLED.
EDIT:
Dakle 10 milijuna prodanih jedinica, a cijena je isto konkurentna – modeli kao što su Apple iPhone 5 i HTC One ulaze u tu domenu. Inače, na ovom uređaju Ascend P6 je radilo preko tisuću inženjera i suradnika.
bitno da se pljuje po svima tko nema vw ili ajfon
ivano_007:
Kad su već u igru ušli i drugi mobiteli osim ova dva iz naslova. Evo jedan za one koji nemogu izdvojiti više od 1000 kuna za mobitel :glasses2:
http://www.banggood.com/CUBOT-GT99-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77689.html
Ja ga imam. Odličan je.
vekyyy:
--- Citat: ivano_007 - 23 Studeni, 2013, 17:10:46 ---Kad su već u igru ušli i drugi mobiteli osim ova dva iz naslova. Evo jedan za one koji nemogu izdvojiti više od 1000 kuna za mobitel :glasses2:
http://www.banggood.com/CUBOT-GT99-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77689.html
Ja ga imam. Odličan je.
--- Kraj citata ---
odlican mobitel. E sada ti na samsunga isto dobijes 2 godine garanciju kao i ja na svog. Dogada se da samsung crkne nakon par dana kao i sva druga oprema. MOze durat 10godina a moze 10 dana sve to ovisi. Tako je i sa ovom markom. A vidis da su isto se probili medu samsung i iphone ne bezveze. Nego vjerojatno jer nesto vrijede. I njihovi proizvodi su jako popularni u kini dok kod nas kao sta sam rekao nema drugih osim golfa i ajfona
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju