Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
vekyyy:
--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 12:37:47 ---kosta isto ko i novi galaxy s3 , samo ne znam kolko ces moc dobit para za svoj kad ga odlucis prodat, inace nije los :)
--- Kraj citata ---
isti ti je to bog. Kako pada cijena na s3 tako ce i ovome
anabellas:
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 13:16:33 ---
--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 12:37:47 ---kosta isto ko i novi galaxy s3 , samo ne znam kolko ces moc dobit para za svoj kad ga odlucis prodat, inace nije los :)
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ne slazem se u potpunosti :icon_thumright: ljudi su pre zadrti , da sa ferarija skines znak rađe bi pežoa kupili ;D
vekyyy:
--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 13:47:34 ---
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 13:16:33 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ne slazem se u potpunosti :icon_thumright: ljudi su pre zadrti , da sa ferarija skines znak rađe bi pežoa kupili ;D
--- Kraj citata ---
iskreno bas na takve likove necu puno ni gledati :) Ali ne kupujem mobitel da ga prodam nego da ga koristim dok radi :) Jer nisam bas nesto extra zahtjevan pa tako da kada kupim mobitel traje mi dok necrkne :D trenutno sada imam Sony Ericsson C702 :D pa vidi i sam :D Ali po meni nema smisla da netko baci skoro duplo vise novaca samo zbog imena
ivanm:
ja kupim mob i onda ga za godinu dana dam ženi a sebi uzmem novi ;D
anabellas:
--- Citat: ivanm - 23 Studeni, 2013, 15:55:45 ---ja kupim mob i onda ga za godinu dana dam ženi a sebi uzmem novi ;D
--- Kraj citata ---
a ja obicno dobijem mob od buraza haha ovo je prvi sta sam si sam zaradio :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju