Ostalo > Svijet računala i mobitela

iphone 5s ili galaxy s4 ??

<< < (10/16) > >>

vekyyy:

--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 12:37:47 ---kosta isto ko i novi galaxy s3 , samo ne znam kolko ces moc dobit para za svoj kad ga odlucis prodat, inace nije los  :)

--- Kraj citata ---

isti ti je to bog. Kako pada cijena na s3 tako ce i ovome

anabellas:

--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 13:16:33 ---
--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 12:37:47 ---kosta isto ko i novi galaxy s3 , samo ne znam kolko ces moc dobit para za svoj kad ga odlucis prodat, inace nije los  :)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ne slazem se u potpunosti  :icon_thumright: ljudi su pre zadrti , da sa ferarija skines znak rađe bi pežoa kupili  ;D

vekyyy:

--- Citat: anabellas - 23 Studeni, 2013, 13:47:34 ---
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 13:16:33 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ne slazem se u potpunosti  :icon_thumright: ljudi su pre zadrti , da sa ferarija skines znak rađe bi pežoa kupili  ;D

--- Kraj citata ---

iskreno bas na takve likove necu puno ni gledati :) Ali ne kupujem mobitel da ga prodam nego da ga koristim dok radi :) Jer nisam bas nesto extra zahtjevan pa tako da kada kupim mobitel traje mi dok necrkne :D trenutno sada imam Sony Ericsson C702 :D pa vidi i sam :D Ali po meni nema smisla da netko baci skoro duplo vise novaca samo zbog imena

ivanm:
ja kupim mob i onda ga za godinu dana dam ženi a sebi uzmem novi ;D

anabellas:

--- Citat: ivanm - 23 Studeni, 2013, 15:55:45 ---ja kupim mob i onda ga za godinu dana dam ženi a sebi uzmem novi ;D

--- Kraj citata ---

a ja obicno dobijem mob od buraza haha ovo je prvi sta sam si sam zaradio  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju