Ostalo > Svijet računala i mobitela

iphone 5s ili galaxy s4 ??

<< < (9/16) > >>

anabellas:

--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2013, 10:22:49 ---uglavnom svi ti mobiteli su prenapuhali cijene. Tako da sam si ja narucio

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_p6-5467.php

I ovo je zvijer od mobitela a za necije ime me uopce nije briga ako ce mi ostati +2000kn u novcaniku. A po spec je isti kao ti name mobiteli

--- Kraj citata ---

pa po spec. je stvarno odlican , javi kakav je i u praksi , mene najvise zabrinjava kvaliteta ekrana na takvim mobovima , frend uzo mob isto po spec. super a ekran banana cim okrene pod kutem nis se ne vidi na njemu osim ako brightness nije na 100%

pajo:
Koja cijena?

vekyyy:
2700gotovina. ja ga uzeo na xl pretplati u tcomu na 2godine i platio 350kn. Uglavnom citao sam testove i mobitel je stvarno odlican. Pixeli se nevide ni nista. I jos je to i najtanji mobitel na svijetu.Uglavnom puno sam listao i gledao prije nego sam odabrao. Ali ovo je definitivno best buy mobitel i jako jako jeftin za to

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/3766/Huawei/Ascend-P6

U okviru smart telefona postoji ekran dužine dijagonale 4.7“. Prema našem mišljenju ova dužina dijagonale je optimalna za prosečnu veličinu dlana. U ruci Huawei Ascend P6 deluje savršeno i njegovo korišćenje je ugodno. Matrica je napravljena korišćenjem IPS tehnologije, ima maksimalne uglove vidljivosti. Pri maksimalnim uglovima nakretanja slika bledi pomalo, ali nema ljubičaste niti žute nijanse. Kvalitet matrice je odličan.

i ovo su minusi na tom uredaju. Sta nema 4g i malo interne memorije. alo ti me i ne zabrinjava previse
Nepostojanje LTE, NFC
Malo interne memorije

a ovo su prednosti

Prednosti modela Huawei Ascend P6:

Atraktivan izgled
Ergonomski dizajn
Materijali kućišta
Kvalitet izrade
Mala debljina
Masa
Kvalitetna matrica ekrana
Kamera
Korisnički interfejs
Glatke animacije
Slot SD kartice
2 GB RAM-a

tako da svi ti mobiteli +5000kn su isti bog kao ovo. Samo nabiju cijenu zbog imena

pajo:
Super mob. :icon_thumright:
Za 2800-3000 isto se npr nadje s4 novi sa garanciim.za kesh...

anabellas:
kosta isto ko i novi galaxy s3 , samo ne znam kolko ces moc dobit para za svoj kad ga odlucis prodat, inace nije los  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju