Općenito > Generalno o skuterima
madison 125
sttipe:
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Studeni, 2013, 17:06:23 ---pase ti 150 termogrupa a imas i kiteve
radilica je trajna
kaj se tice ulja 5w40 ali za motore oko 80kn nadalje
filter ti je mrezasti koji se samo opere
nemas nikakvih problema oko vodene a djelovi novi
su jebiga skupi al traju
--- Kraj citata ---
5w40?ili 10w40?
čini mi se da sam negdi čita 10w40..
nadam se da mi djelovi neće tribat tako skoro..(ako je 30 000km stvarnih) :laughing7:
JogFromYamaha:
daj mail na pm pa ti posaljem kompletnu knjigu
pa si listaj i citaj
sttipe:
u manualu stoji ; Q8 class 10w40..
jel to ulje koje livam u opel astru,benzinku,(imam ga u garaži po kante,mislim oko 3 litre),i tamo je 10w40 oznaka??
šta bi značilo to Q8 class,jel šta bitno?
dbrda:
Ovo sa sicom ti je normalno, ja ga otvaram tak da ga prije otvaranja povućem prema sebi (na ljevu stranu u smjeru vožnje) i onda s drugom rukom okrenem kljuć.
Vizir ti je lako promjeniti imaš dve vide na onom crnom poklopcu narijed i još četiri koje drže vizir. Inaće puno je bolje sa većim vizirom (imam i mali i veliki) malo ružnije izgleda i ide malo sporije ali kaj se tiće vjetra puno je bolje. Možeš se voziti i sa otškrinutim vizirom bez da ti puše u oći. Nema Madison kod kljuć i to je OK jer te novi kad izgubiš lošta 40kn.
Šaljem ti manual sutra, nemam ga tu na laptopu, doma mi je na kompu pa kad dojdem doma šaljem....... Ako imaš još koje pitanje samo pitaj.
sttipe:
meni kad upalim skut radi par minuta povišenih okretaja a onda se smanje..nakon 2-3 minute..nekakav ćok valjda,bar tako mi je bivši vlasnik reka..
jel tvom toliko triba da se ugrije?
voziš li odma ili ga pričekaš?
koje ulje ti livaš,i koliko ga držiš do minjanja..ti si na kontinentu,tebi se i isplati poslušat pojedine forumaše i livat 5w40..meni neki govore 5,neki 10w40..ali puno više ih kaže 10w40..radi podneblja,i radi preporuke tvornice..u nas je i sad 15-25 s.c.,kad nije oblačno.. :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju