Općenito > Generalno o skuterima
madison 125
sttipe:
pozdrav svima.glede i unatoč,nekim trampama,i nadoplatama posta sam vlasnik malaguti madisona,125-2001god/30 000tkm,"deklariranih".
neznam o njemu ništa,pa bi volija da mi netko napiše šta bi bilo vridno o njemu znati.ako vam se ne piše objašnjenje,napišite barem natuknice o čemu da tražim informacije.nešto sam naša na jednom manualu,manual je na internetu,neda se skinit bez nekoh logiranja slanja mail adresa,koje mi se neda slat nepoznatima,itd..onda čitam sa interneta sa nekog od jezika koje govorim..
mene je zanimalo ono čega nema u manualu..
-utisak o tom motoru,
-koji dijelovi su mu skupi,
-koji se često kvare,
-šta moram pripazit,
-šta prigledat sad,"na prvi balun"itd..
love za pravi servis trenutno nema..
svako slovo je dobrodošlo..hvala..
dbrda:
evo par crtica
motor odličan, velik i udoban. Vozio sam ga svaki dan cjelo ljeto na relaciji Zg-Vz bez i jedne greske trenutno je na satu 47000 km i do sad ni jednog kvara. Djelovi su orginalni skupi svi,a rabljenih u solidnom stanju skoro da i nema. Potrošnja je izmeđi 3.5 i 4l. Za prvu ja bi stavio novo ulje pregledao remen i rolice(ako uzimaš nove meni su se 7.5 g pokazale najboljima) i sviječicu. Masina na njemu ti je yamaha minarelli i za nju češ isto teško nać djelova ali super je da se mehanićki ništ ne kvari, a od popratnih sadržaja jedino bobina koja paše od čega god ja trenutno imam bobinu od vxr. Tolko mi pada sad na pamet. Navedeni manual ti imam ak hočeš pošalji mi email adresu na PM pa ti pošaljem. Pozz i puno sretnih Km.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
JogFromYamaha:
masina ti je od yamahe cygnus x tak da ako kaj od djelova treba mozes u yamaha servisu nabavit
samo cygnus je ac a madison lc pa nemozes pumpu od njega uzet
al postojizato teos od kojeg svi LC djelovi pasu
sttipe:
to je mašina sa kugličastim ležajima na radilici?nju se može "čut",da "šuška"?
ima li ta mašina klasičan filter ulja,koji se minja,odvida i zavida novi,ili one neke sheme,finog sita koje se čiste,ili peru benzinom ili tako nečim,pa očišćene vrate ponovo?
preporučite najjeftinije ulje,a koje još valja,da baš nije neki škart..
na tu radilicu idu i ostale jamahine termo grupe,150,i 180??ako je,onda bi radilica tribala bit vrlo trajna sa 125ccm...
jel joj vodena dugotrajna?
sa vodenom sam na piaggiu ima 2 puta problema..jel joj se vodena lako minja?jel se zadnje kolo lako skine kad se guma probuši,ili minja?
lik šta mi je proda skuter kaže da moj ključ nije kod ključ,šta je meni i drago..
jel mu problem vizir prominit ako nadjem di onaj veliki da nije za puno para,da mogu dat svoj,za veliki uz nešto sitno nadoplatiti,(to kad se sretnem opet s kakvim novcem)..
jel jamaha općenito bitno skuplja od piaggia,gledajući iste djelove?
naša sam prvu manu,ključem teško ulovim da otkopčam sic,da ga mogu dignit..čeprkam,čeprkam,pa jedva nekako..to je normalno?naučitću,ili ću morat nešto tu radit,uskoro?
JogFromYamaha:
pase ti 150 termogrupa a imas i kiteve
radilica je trajna
kaj se tice ulja 5w40 ali za motore oko 80kn nadalje
filter ti je mrezasti koji se samo opere
nemas nikakvih problema oko vodene a djelovi novi
su jebiga skupi al traju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju