Općenito > Trgovine
gdje kupiti gume za skuter
R@d0:
u 6. mjesu sam trazio sebi gume za novog runnera obišo i nazvo x brojeva ili pre skupo ili je cijena brutalna akcija ova akcija ona i dodjem ja u ducan da ga ne imenujem a DOT GUME 2008 to prvo nije guma neg plastika u drugim zemjama to ide na reciklažu jedino kod nas neko prodaje takvo smece.
odem ja u sloveniju kod furlana obe gume, ventili novi za runnera 100e -ddv ili ti ga porez a dot gume je bio 2013 i to napravljena 2 mjeseca prije neg je meni namontirana (michelin city grip) i zamijene ti je odma.
a cije obe gume u sloveniji je bila u rangu ovog smeca iz 2008 u zg.
3alfa3:
--- Citat: R@d0 - 05 Studeni, 2013, 11:14:08 ---odem ja u sloveniju kod furlana obe gume, ventili novi za runnera 100e -ddv ili ti ga porez
--- Kraj citata ---
Toga vise nema
R@d0:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Studeni, 2013, 11:19:36 ---
--- Citat: R@d0 - 05 Studeni, 2013, 11:14:08 ---odem ja u sloveniju kod furlana obe gume, ventili novi za runnera 100e -ddv ili ti ga porez
--- Kraj citata ---
Toga vise nema
--- Kraj citata ---
Zato pise gore u 6. Mjesecu a ne jucer
Ali ima popuste i povoljnije nego kod nas provjereno.
efz:
--- Citat: R@d0 - 05 Studeni, 2013, 11:38:34 ---
Ali ima popuste i povoljnije nego kod nas provjereno.
--- Kraj citata ---
Nebi se bas slozio da je toliko povoljnije da bi se isplatilo uz trosak goriva i sl. ici u SLO po gume......evo supruga mi u firmi kojoj radi vodi brigu o nabavci vozila i servisu, kako smo u EU trazila je osim nasih dobavljaca i ponude iz Slovenije za Savu Eskimo i ponude nasih prodavaca su bile povoljnije za Slovensku gumu ;D
ivanm:
gume su nekoliko kuna jeftinije neg kod nas.. vjerojatno zbog manjeg poreza..
isplati ti se jedino i samo ako živiš odmah do granice.. ili ako kupuješ neke ultra skupe gume za auto 17 inca..
one su ti sve 4 jeftinije oko 300-400kn ali ako komad košta 1200kn..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju