Općenito > Trgovine
gdje kupiti gume za skuter
R@d0:
--- Citat: efz - 05 Studeni, 2013, 11:47:38 ---
--- Citat: R@d0 - 05 Studeni, 2013, 11:38:34 ---
Ali ima popuste i povoljnije nego kod nas provjereno.
--- Kraj citata ---
Nebi se bas slozio da je toliko povoljnije da bi se isplatilo uz trosak goriva i sl. ici u SLO po gume......evo supruga mi u firmi kojoj radi vodi brigu o nabavci vozila i servisu, kako smo u EU trazila je osim nasih dobavljaca i ponude iz Slovenije za Savu Eskimo i ponude nasih prodavaca su bile povoljnije za Slovensku gumu ;D
--- Kraj citata ---
Ja neznam zas ekipa cak iz osijeka ide tamo po gume i drugih gradova tamo je guzva cijelo radno vrijeme 90% nasih tablica, gume friske proizvodnje i uz to nize cijene. Od zg do brezica i nazad nije bas neki trosak goriva.
A za tvoj slucaj si naveo cijenu nasih dobavljaca kad maknes porez tj r1 racun? A slovensku s porezom?
efz:
--- Citat: R@d0 - 05 Studeni, 2013, 12:07:12 ---
Ja neznam zas ekipa cak iz osijeka ide tamo po gume i drugih gradova tamo je guzva cijelo radno vrijeme 90% nasih tablica, gume friske proizvodnje i uz to nize cijene. Od zg do brezica i nazad nije bas neki trosak goriva.
--- Kraj citata ---
Pitaj alfu sto se tice SLO i guma, on je do sada uvijek isao tamo po gume i on zivi vrlo blizu Brezica i on vozi relativno skupe gume pa kaze da se sada razlika premala za ici preko, kod skuter guma 100% nema racunice za otic posto se radi o gumama male vrijednosti
A za tvoj slucaj si naveo cijenu nasih dobavljaca kad maknes porez tj r1 racun? A slovensku s porezom?
--- Kraj citata ---
Neznam iskreno po cemu si to zakljucio :icon_scratch:
3alfa3:
Meni je iz ZG trosak benge autom do Brezica 60kn. Kad to uracunam u cijenu guma, ispada i dalja povoljnije za 50tak kuna nego u HR, a za 50kn ne zelim potrosit 2 sata vremena za odlazak u SLO. Pricam o gumama ranga 200+ eura set (za motor). Dok je bbilo povrata poreza, razlika je bila i vise nego prihvatljiva za otic tamo, ali od 01.07.2013. vise nije
eladio:
kupujmo domaće , ili makar kod naših ..(lokal)patriotizam :headbang:
R@d0:
--- Citat: efz - 05 Studeni, 2013, 12:16:04 ---
--- Kraj citata ---
Pitaj alfu sto se tice SLO i guma, on je do sada uvijek isao tamo po gume i on zivi vrlo blizu Brezica i on vozi relativno skupe gume pa kaze da se sada razlika premala za ici preko, kod skuter guma 100% nema racunice za otic posto se radi o gumama male vrijednosti
--- Kraj citata ---
Neznam iskreno po cemu si to zakljucio :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
na čem bi se rađe vozio na gumi iz 2008god ili gumi iz 2013
takav je bio slucaj meni za savine gume ista cijena samo razlika vise od 5 godina, neko ko to ne gleda bi kupio naravno.
ako ides kupovat gume za firmine aute kad ih kupis kod nas uzmes na r1 i izadje te 25% povoljnije
ako ides kupovat gume iz slovenije nemožeš se oslobodit njihovog poreza tj možeš ali onda ih moraš uvest i platit porez na uvoz.
tako da za firmu se definitivno isplati vise uzet kod nas.
ali za privatnu osobu je druga prica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju