Općenito > Trgovine
gdje kupiti gume za skuter
eladio:
bez obzira što dečki s webshopa pomažu MSu oko hostinga ovog foruma (dok neki koji se spominju se niti udostoje odgovoriti na email), još uvjek kad pogledam uslugu i sve te silne pohvale, ne vidim razloga zašto bi naručio od nekog drugog kad sve tu mogu obaviti i dati im malo podrške, i to također po odličnoj cijeni :icon_thumright:
makar bi ih pitao kad sam već tu :happy6:
balicdim:
sve to stoji što se tiče MS webshopa, samo što jimbo nije definirano u kojem cijenovnom rangu želi kupit gume i koje marke i nadalje u svrhu svakodneve vožnje ili trka ili nečeg trećeg
definiraj kvalitetne dobre gume....
nekom je pirelli dobar, nekom sava, nekom metzelerke
to je isto kao da u pekari tražiš burek i pekarica te gleda koji... jer njoj je sve burek i od sira i krumpira i zelja i mesa a meni je burek samo od mesa a sve ostalo su pite...
Tomi_ZG:
Previše je takvih tema u zadnje vrijeme,ja bi to sve brisal,di autor nije nikakve osnovne podatke dal,i onda se skupi 20 postova di mi prvo pogađamo kaj on hoće :angry7:
eladio:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Studeni, 2013, 08:34:05 ---Previše je takvih tema u zadnje vrijeme,ja bi to sve brisal,di autor nije nikakve osnovne podatke dal,i onda se skupi 20 postova di mi prvo pogađamo kaj on hoće :angry7:
--- Kraj citata ---
vidoviti milan :icon_biggrin: , ono preporuka ide tipa:
"predlažem ti da si kupiš dobre gume, koje drže odlično u svim vremenskim uvjetima, i koje će dugo trajat, i jeftine su"
:toothy3:
balicdim:
--- Citat: eladio - 05 Studeni, 2013, 09:06:14 ---vidoviti milan :icon_biggrin: , ono preporuka ide tipa:
"predlažem ti da si kupiš dobre gume, koje drže odlično u svim vremenskim uvjetima, i koje će dugo trajat, i jeftine su"
:toothy3:
--- Kraj citata ---
i vrte se dok ih voziš :laughing7:
no bez obzira na sve @Tomi_ZG mislim da pored 20 postova koji se nakupe, za 2-3 dana će se opet otvorit slična u najmanju ruku ista tema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju