Kvarova nisam imao nikakvih a vozio sam se svakodnevno s njim. Jedina stvar što sam imao štene pa mi je pojelo instalacije i onda mi ga nisu mogli tu složiti nego sam ga slao u pro moto u zg. Pitao sam ih da li ga mogu složit da ide malo brže jer je onda po satu išao 75km/h, kad se vratio sa servisa dečki su ga tak oprali i složili da sam mislio da sam dobio novi motor, a i nešto su napravili s njim tako da je cager na satu išao u onaj dio gdje nema brojeva više, nisam nikad pitao što je rađeno jer me nije zanimalo
Danas sam baš gledao po njuškalu i vidim prodaje se taj moj bivši, mada neznam u kakvom stanju je sad, ali vidim da se prodaje i jedan sa due + kitom i dellorto 19 i nesjećam se više koji spuh ima. Uglavnom da još imam taj motor ne bi ga prodavao i kupovao skut nego bi si složio njega.
Gle da se razumijemo, nemožeš očekivat da će to bit kvaliteta nekih japanskih ili europskih motora ali za to što on nudi je super i nije kao kineski šit motori nego je firma austrijska i pod njihovim licencama se proizvode motori.