Tehnički kutak > Tuning skutera

Trajnost i održavanje midrace kita minarelli (Italkita Alu)

<< < (3/5) > >>

Ridi77:
Moze ako ces odrzavat, mjenjat karike kad ces osjetit da gubi snagu, iglicasti i takve stvari, dobro postelan nemas se sta brinut samo gas  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: ljubo46 - 01 Studeni, 2013, 11:32:09 ---josipe puno hvala na konkretnom odg
ma htio bi slabiji midrace i opet se bojim da ako uzmem replicu da se nebude osjetila veca snaga kako neki pricaju
pa da ne budem zadovoljan a iskesirao 1500kn za kit razumiješ?
i sad kolega uletio s tim italkitom povoljno a  tog me još više strah a znam da je jače
uglavnom hocu slabiji mid i da traje i da je za vožnje po 2-3h i za nekad pun gas kao base kitovi...

--- Kraj citata ---

nije replica slab kit, to si izbi iz glave
to je drugi par cipela sto je ljudi voze na yasuni r i na ostalim (čitaj slabijim aspusima) jer malo tko je kupovao novi spuh, a i čitav setup odjednom pa da je sve uskladio
za replicu je yasuni r donja granica, a to što se vozi na zx-u, i LV touringu je igra slučaja i splet oklolnosti, mada nitko nije rekao da to ne funkcionira i da ne ide tako, ali u tom slučaju nije iskorišten čitav potencijaldotična termogrupe, i to je činjenica, makar bi za nju trebao yasuni city 16, polini for race, stage6 pro, i spuhovi u tom rangu
svi smo mi na forumu sirotinja i uvijek se snalazimo za dijelove i sve ostalo i kupujemo ono sto nam je najdostupnije
za

iz tog razloga uvijek prije svakog slaganja pitam koja je namjena skutera, jer ne može se imat skut koji je nafriziran i koristit ga za svaki dan, i jako je bitno da se pogode powerband spuha i termogrupe da bi to bilo kako treba

POGLEDAJ OVDJE

vidjet ces da nisu tu velike razlike, pogotovo kad usporedis kako ide stage6 racing + r1200, a ostali cilindri su neznatno slabiji, a u postu prije si vidio kako idemotoforce racing + yasuni r, tako kad bi upario mhr replicu s odgovarajucim spuhom nebi biloono "jako malarazlika u odnosu na base"

i u postu prije sam ti napisao da je kvalitetan cilindar, ta da može bez greške odvrtit 15-20t km, a da "samo" traje to je vise nego isplatljivo, makar ne vidim razlog da ne traje i vise kad je sve kako bi trebalo bit

ljubo46:
Znaci ital i replica su slicno i mogu dugo trajat
Sad ne znam sta bi

Josip:

--- Citat: ljubo46 - 01 Studeni, 2013, 13:19:57 ---Znaci ital i replica su slicno i mogu dugo trajat
Sad ne znam sta bi

--- Kraj citata ---

ne, motoforce i mhr replica

nrgmc2-tuning:

--- Citat: ljubo46 - 01 Studeni, 2013, 12:04:12 ---meni je bitno da to kvalitetno složim samo me zanima jel može takav cilindar na mom setupu durat 30-40 000km uz par klipova i karika?
kao i base setup

--- Kraj citata ---

Malo guglaj Italkit dijelove-cilinder pa češ vidjeti da je to firma 100puta jača i bolja od jednog motoforca  :icon_thumright:

A pogotovo kada se usporeduje sa Italkitom  Motoforce cilindar, po meni nema smisla, ko da usporedujes RMS sa Poliniem  :toothy12:  možda i je dobar taj Motoforce racing al bolji od Italkita nikada, nicasil i izrada Italkit cilindra je na visokom nivou, ponavljam, VELIKA i MOĆNA tvornica Gilardoni proizvodi Italkit i cilindre za sp180,FXR 180 i ostala Piaggio Gilera grupacija :icon_thumright:

i uz taj Italkit ,Malossi klip je dobitna kombinacija...GARANTIRANO !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju