Tehnički kutak > Tuning skutera

Trajnost i održavanje midrace kita minarelli (Italkita Alu)

<< < (4/5) > >>

Josip:
ne osporavam ja gilardonijevu kvalitetu
samo iz prve ruke provjereno pricam o identičnosti motoforce racing i malossi mhr replica cilindara
mijenjanjem klipa (koji je opet dimenzionalno identičan, osim broja karika) imaš ili jedan ili drugi kit od ova dva gore navedena

neka ljubo napravi kako hoće, samo sam mu dao informacije čisto da zna kako stoje stvari i kakvim opcijama kasnije raspolaže u bližoj ili daljoj budučnosti
ne prodajem ništa (da ne ispadne da navlačim vodu na svoj mlin), tako da dajem nekakvo objektivno mišljenje koje može iskoristit u budućoj odluci

osobno bih išao na mhr replicu (i to svakako novu), i kad bih bio u mogučnosti zamjenio auspuh za nijansu jači i definitivno bi dugo bio miran, bez straha i razmišljanja što i kako
znao bih da sam kupio novo, i da nitko prije mene to nije ni vozi i kako

bez ikakve ljutnje  :icon_thumright:

onaj link gore nije radio, sad sam popravio

ljubo46:
Hvala decki budem vidio vec me glava boli od mozganja kako dobit jace nest od basea
A da traje i ide bolje

Mikac21:

--- Citat: ljubo46 - 01 Studeni, 2013, 15:06:12 ---Hvala decki budem vidio vec me glava boli od mozganja kako dobit jace nest od basea
A da traje i ide bolje

--- Kraj citata ---
ako imas lovu sta razmisljas...replicu odma kupuj kako ti je i Josip rekao i pravi auspuh za njega(prodat cu ti ja svoj S6 PRO) pa da vidis veselja :icon_biggrin:

ljubo46:
Uzet cu ju sad na bozic i stavit na skut pa kad próruze lezaji ice i nova radilica
i gotovo

ljubo46:
još jedno pitanje
jel da za replicu koristim full sinteticko ulje?
sad koristim fuchs silkolene scoot sport 2 znaci polusintetiku.. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju