Ostalo > Sportski kutak

Operacija Island

<< < (10/25) > >>

ivano_007:

--- Citat: junior - 03 Studeni, 2013, 10:37:56 ---da bude nakon dugo vremena ludnica na tribinama ( srbiju ne brojim :) )

--- Kraj citata ---

Kakve sam ja sreće mene bi identificiralo kao navijača Islanda i nebi me pustilo na stadion :redface:

junior:
a i to kaj velis...
al kad pogledas svu tu atmosferu oko repke, mafija, novci, prcanje navijaca u mozak  nije ni cudo da smo tu di jesmo...

trebalo bi napravit zaokret za 360, al to je u nasoj balkanskoj svicarskoj nemoguce....

eladio:
zaokret za 180..  :toothy3: ..360 i evo nas opet na pocetku s maminjom & co  :laughing7:

156 sp1 rosso:

--- Citat: junior - 03 Studeni, 2013, 13:05:16 ---a i to kaj velis...
al kad pogledas svu tu atmosferu oko repke, mafija, novci, prcanje navijaca u mozak  nije ni cudo da smo tu di jesmo...

trebalo bi napravit zaokret za 360, al to je u nasoj balkanskoj svicarskoj nemoguce....

--- Kraj citata ---

....ja sam mišljenja da je i vani slično sam što se ta mafija bolje prikriva.....danas se sve vrti oko love tako i u nogometu......svi bi mi pošteno u nogometu onda odemo na izbore i biramo lopovske političare koji daju blagslov tim mutnim likovima u nogometu.......

.....iako mislim da nije sve tako crno kako se to stvorila atmosfera.....pa evo u Medveščaku se sve vrti oko novca netko sigurno pere lovu i sve to je po meni umjetno ,a diže se u nebesa.....

.....navijači su po meni tu da navijaju za klub bez obzira na sve ,a ne da mu štete....sve drugo, nezadovoljstvo tražiti van stadiona po zakonu kako već ide....pa između ostalog i na onim izborima koje sam spominjao.......mi biramo zapamtite.....

junior:

--- Citat: eladio - 03 Studeni, 2013, 13:31:30 ---zaokret za 180..  :toothy3: ..360 i evo nas opet na pocetku s maminjom & co  :laughing7:

--- Kraj citata ---

zajeb  :glasses9:

medvescak je prica za sebe... vrti se oko love, al zagrepcani ne izlaze na nikakve sportske dogadjaje pa su oni tu uvidjeli priliku i na neki nacin animirali ljude da dolaze....

da su ostali u ebelu ove sezone brijem da bi broj gledatelja pal i to dosta...
ovako su otisli u KHL, nekaj  novo i apetiti gledatelja su zadovoljeni s tim.... kak si i sam rekal, umjetan klub... bojim se da ce radi toga za sezonu-dvije to sve otic k vragu, ko i sve kod nas...
ne prizeljkujem to, al brijem da tak bude... nadam se da sam u krivu... jedino ak naprave senzaciju tam i navuku malo ruskih sponzora, pa sa tim dolaze pare, igraci, pobjede i ostala sranja koja bi publiku, a i sam klub odrzali na zivotu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju