Ostalo > Sportski kutak
Operacija Island
ivano_007:
I tako mi s Islanda odošmo u KHL :rock_:
ivano_007:
Šta kažete za našeg potencijalnog reprezentativca? Moglo bi biti nešto od njega :toothy11:
Shiltac:
Nije mi on neki potencijal za reprezentaciju..
ivano_007:
Citat sa sportskih novosti
"Ne znamo je li bolnije bilo gledati nemoć Josipa Pivarića pored kojeg je Narsingh na Philips Areni prolazio kao da ga nema ili pogled na statistiku koja kaže da je od moguća 54 europska boda Dinamo osvojio - dva."
I to je naš reprezentativac :toothy12:
ivano_007:
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-sammir-vise-nikada-nece-zaigrati-za-prvu-momcad-dinama-/710628.aspx
"Naime, pripreme za novu sezonu dočekao je na Hvaru, okružen studenticama, jagodama i šampanjcem. I dok su njegovi suigrači odrađivali dva treninga dnevno, Sammir se opuštao u wellnessu."
Evo još jednog našeg reprezentativca. Imam osjećaj da sam mu ikako uspio uvaliti moj broj mobitela da bi i mene Štimac zvao :toothy11:
EDIT: I izjava našeg doživotnog selektora Štice "Nema kazne za Sammira, možda samo nagrada, prošli put napuhao je više od dva promila. Možemo biti cinični, ali najbitnije je da ja u tome ne vidim nikakav problem. Sammir je mlad i nije problem ako je popio dva piva do tri i pol ujutru u subotu. Ako je imao dozvolu kluba u čemu je problem? Nogometaši ne mogu vjerovati taksistima niti nekim drugim ljudima, pa se sami voze, to je drugi problem"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju