Ostalo > Sportski kutak
Operacija Island
Grale:
Previše svježe krvi nije dobro baš :nono:
Slažem se, odličan je igrač, ali ogi je kvaliteta sa puno iskustva i velikih utakmica.
Mislim da nebi trebalo na tako važnoj poziciji gurat mlade igrače u ključnim utakmicama.
Jer po tome bi onda mjesto trebali imat i vrsaljko i tomečak i kovačić i još neki.
Ali to nebi dobro završilo, sigurno.
EDIT:
Sad ćeš pitat kakav vrsaljko, ali odgovor na to ti je:"Kakav Srna?!)
ivano_007:
Kakav Vrsaljko?! :angry9:
Maleš će sigurno znat kako se treba postavit u igri. Ne respektira taj nikoga, za razliku od recimo Milića, Radoševića... što su došli pokupit autograme u repki i dan danas su fascinirani tim i više se nisu vraćali u repku :toothy12: To je jednostavno taj tip zadnjih veznih igrača kao što su bili Makelele, Gatuso. Sad još pogotovo kad nema Vukojevića mi nemamo tog fajtera u veznom redu kojeg svaka ekipa treba imati.
Mi imamo Kovačića koji smatra da je grijeh ako učini prekršaj, Luku koji nije destruktivac nego kreativac.
Druga je stvar šta nevjerujem da će ga staviti u prvih 11 Kovač. Iako možda čak i zaslužuje kad vidim koga ima u veznom redu. Kranjčar u poluformi, Badelj pitaj Boga u kakvoj formi, Perišić u nikakvoj formi...
eladio:
slazem se s tobom ivano, samo problem je sto protiv islanda nebi trebali eksperimentirat pod cjenu stabilnosti u ekipi :dontknow:
ivano_007:
Nemože bit nestabilnija nego je sad. Njegovim ulaskom se može samo pomoći.
Al vidjet ćemo sve 14. studenog il kad već. Baš me zanima šta će Kovač pripremit. Can't wait :navijac2:
junior:
--- Citat: ivano_007 - 03 Studeni, 2013, 10:27:01 ---. Can't wait :navijac2:
--- Kraj citata ---
bas to :)
idealna scena... dolazi tekma kod nas, stvar je jos neizvjesna i doma ih razmontiramo :)
da bude nakon dugo vremena ludnica na tribinama ( srbiju ne brojim :) )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju