Ostalo > Sportski kutak

Operacija Island

<< < (8/25) > >>

156 sp1 rosso:

--- Citat: ivano_007 - 01 Studeni, 2013, 09:47:14 ---Neznam baš. Gledao sam ga i prije 10-ak dana u Splitu uživo na Parku mladeži protiv Splita i tamo su ga pretrčavali ko budalu kad bi ostao 1 na 1 i često su to koristili igrači Splita.

Gdje ti je Rakitić u postavi? :binkybaby:

Pletikosa-Srna Šildenfeld/Šimunić Lovren Ćorluka-Kovačić Maleš Modrić Rakitić- Benko Manđukić

Ćorluka je protiv Turske u baražu pokazao da može odigrat lijevo makar dvije utakmice

--- Kraj citata ---

....da dobro je i to :headbang: ali ipak Šimunić po meni nije Šifo ništa brži...

ivano_007:
Al recimo da je tu još Tomečak. Pa bi nam desna strana bila Tomečak-Srna. Oba su probojna igrača sa odličnim centaršutom. Jedan bi ostao malo nazad, drugi malo naprijed kako se koji osjeća u tom trenutku, kako bi se lijepo nadopunjavali. To bi milina bila za gledat (barem mislim).

Al treba vidit šta je s tim igračem. Svako malo je ozlijeđen, često i na duže staze. Evo i sad je mislim ozlijeđen :angry7:

eladio:
šimunić se izvlači na iskustvo.. njegovo vrijeme je proslo, treba ga maknuti , kad se vec sam nece povuci
šifo je dosta dobar, čvrst , dobro prati igru, ali kad se sjetim nekih njegovih poteza, ne znam , prpa bi me bilo njega stavit da sam izbornik  :confused5:

nema se tu sta petljat sa "izgorenim" materijalom, treba pocet traziti nove igrace i amen   :happy6:

Grale:
Kakav males pored vukojevića  :toothy12:

ivano_007:
Mate Malešššššššššš!

Ne fali Ogiu ništa, al treba nam malo svježe krvi. A i Maleš je u ovoj reprezentaciji jedini čisti zadnji vezni. Uzme loptu i doda prvome do sebe. Gatusova škola. :frajer:

Pogle na 1:09 nosi sve i igrače i trenera i loptu :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju