Kad je taj Eduardo odigrao izvrsnu utakmicu za reprezentaciju? 2007. godine u kvalifikacijama protiv Izraela? Koliko me sjećanje služi.
Imao je perspektivu postat najjači napadač svijeta međutim taj lom noge ga je dotukao. I po meni se on od tada zove iz sažaljenja u reprezentaciju.
Neznam. Ja sam imao lom noge 5 mjeseci prije Eduardove ozljede, znači tibija pukla po pola, a fibula na sto dijelova. Pa sam se vratio nogometu i nikad nisam strahovao od tih duela nit ičega. A eto on uz svjetski poznate doktore i milijune koje prima na račun pa se još plaši. To mi je neshvatljivo.
Koji je imao repertuar rješenja, hladnokrvnost.. Prije je bacao obrambene igrače, a sad vjerujem da bi odustao od ovog duela da se ponovi ista prilika. 34 gola u 32 utakmice u HNL-u. Nema više ovog Eduarda. Po meni i ne zaslužuje poziv.
Još kad komentator kaže: "Is there a better finisher in Premier league than Eduardo right now?", "He doesn't miss. Does he?"
EDIT: Sve mi je više očito da ga iz sažaljenja zovu (zbog toga nam se i raspada reprezentacija, zovneš ga jednom, sprijateljiš se s njim i onda ga svaki put zoveš
) jer i kad zaigra Eduardo on zaigra u veznom redu? Za čovjeka koji je zabio 34 gola u 32 utakmice mislim da je mjesto čistog špica ako vrijedi, a ne selit ga bezveze po neprirodnim pozicijama.
A još mi najviše smješan Olić na desnoj strani. Ja iz Kaštela vidim da nezna desna nogom i da će se prebacit na lijevu, a kamoli ne onaj obrambeni šta ga čuva