Tehnički kutak > Tuning skutera

gdje kupiti

<< < (7/11) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:30:42 ---
--- Citat: Igor82 - 08 Kolovoz, 2008, 20:17:21 ---Dali moze Yasuni na sp50 nabrijani ili se ne isplati stavljati ako ne stavljas kit 70ccm?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

yasuni z ako ostaješ na 49ccm,
yasuni r ako staviš 68ccm!

--- Kraj citata ---

ako je istina da je z malo jaci od zx-a, onda je i on odlican izbor na base kitu

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 08 Kolovoz, 2008, 22:36:21 ---
--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:30:42 ---
--- Citat: Igor82 - 08 Kolovoz, 2008, 20:17:21 ---Dali moze Yasuni na sp50 nabrijani ili se ne isplati stavljati ako ne stavljas kit 70ccm?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

yasuni z ako ostaješ na 49ccm,

--- Kraj citata ---

ako je istina da je z malo jaci od zx-a, onda je i on odlican izbor na base kitu

--- Kraj citata ---

On je između zx-a i rr-a tako da je za serijalu  :icon_thumright:, može i na kit od 70ccm ali će raditi lošije nego yasuni r na istom tom kitu (jer je r dosta jači)!

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:41:48 ---On je između zx-a i rr-a tako da je za serijalu  :icon_thumright:, može i na kit od 70ccm ali će raditi lošije nego yasuni r na istom tom kitu (jer je r dosta jači)!

--- Kraj citata ---

a koliko je to dosta jaci?  Pitam zato sto sam imao rr-a i r-a

3alfa3:
Yasuni Z je jaci i od RR-a i od ZX-a, ali ne puno. "Vrti" se na istim okretajima odprilike.
Ali je dosta kvalitetniji tako da nebi uopce gledao Leo Vince kad bi kupovao taj tip spuha ukoliko bi mi Yasuni Z bio dobavljiv.

--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:30:42 ---yasuni z ako ostaješ na 49ccm,

--- Kraj citata ---

Ako jednog dana planira 70ccm kit, bolje je odma nabavit "R" jer se i njega da nastelat za serijalu, a kad dodje kit je dosta bolji...

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Kolovoz, 2008, 22:50:37 ---Yasuni Z je jaci i od RR-a i od ZX-a, ali ne puno. "Vrti" se na istim okretajima odprilike.
Ali je dosta kvalitetniji tako da nebi uopce gledao Leo Vince kad bi kupovao taj tip spuha ukoliko bi mi Yasuni Z bio dobavljiv.

--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:30:42 ---yasuni z ako ostaješ na 49ccm,

--- Kraj citata ---

Ako jednog dana planira 70ccm kit, bolje je odma nabavit "R" jer se i njega da nastelat za serijalu, a kad dodje kit je dosta bolji...
--- Kraj citata ---

Tako sam i ja napravio (sada je mhr replica na serijali a uskoro će biti sa malossi sportom)!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju