Tehnički kutak > Tuning skutera

gdje kupiti

<< < (8/11) > >>

dino gp1:

--- Citat: SlowRider - 08 Kolovoz, 2008, 22:43:08 ---
--- Citat: dino gp1 - 08 Kolovoz, 2008, 22:41:48 ---On je između zx-a i rr-a tako da je za serijalu  :icon_thumright:, može i na kit od 70ccm ali će raditi lošije nego yasuni r na istom tom kitu (jer je r dosta jači)!

--- Kraj citata ---

a koliko je to dosta jaci?  Pitam zato sto sam imao rr-a i r-a

--- Kraj citata ---

Pa ako je yasuni z nešto jači od rr-a, onda ti sama logika govori da je yasuni r (koji je slabiji midrace spuh) dosta jači od rr-a, da ne govorimo napamet postoji puno mjerenja spuhova koja to i potvrđuju a i sam si ih imao oba pa znaš!

dhorvat:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2008, 13:23:29 ---ocito ne zna nastelat spuh na 50ccm pa je zato i uvjeren da se nista ne dobiva

antares...uopće ga nemoj slusat sta prica  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Eto čovek ti je lijepo reko! Frend je tak moral promijenit spuh na Spy-u i u yamahi su mu stavili MF Power (banana) i motor nije s mjesta išel. Rekli su da nikad više nebude išel ko prije. Stavili smo 86 diznu i 4 grama rolice i motor je išel super.

Auspuh kad staviš gore i ak daš nekome ko se kuži da poštela frgu i obavezno vario (rolice i federe) motor će dosta bolje it, znam po sebi kad sam ZX-a stavil. Prvo katastrofa, a onda mehaničar uštelal i stavil 3,75g rolice i crveni ferčići na kuplungu, motor je po cajgeru konstantno vuko od 0 do 90. Jeben osjećaj!

Antares:
ma mjenjat cu spuh naravno.

Stvari koje sigurno kupujem:

-multivar2000
-dizna
-rolice
-spuzva

A oko auspuha se jos nemogu odluciti. Najbolje bi bilo kada bi uspio nabaviti yasuni r od hac-a ili rox-a (poslao sam im PMove), ili ako oni nemogu eventualno otici u celje po spuh :D. U tom slucaju bi mi jos trebali federi jer pretpostavljam da s yasuniem ne dolaze...
Samo cu onda imati problem nekako nazicati ove u servisu da mi stave auspuh...
A 70ccm kit bi onda uzeo kasnije...

3alfa3:

--- Citat: Antares - 09 Kolovoz, 2008, 11:28:49 ---U tom slucaju bi mi jos trebali federi jer pretpostavljam da s yasuniem ne dolaze...
Samo cu onda imati problem nekako nazicati ove u servisu da mi stave auspuh...
A 70ccm kit bi onda uzeo kasnije...

--- Kraj citata ---

Da, sa Yanunioem ne dibojes federe kuplunga. Kupis Malossi federe za originalni Piaggio kuplung i stavis bijele (srednje) ili zute (tvrde).
U servisu ce ti sigurno to staviti jer ce uredno naplatiti posao, a ni jedan trgovac ne propusta priliku za zaradit  ;D

Jedino sto im trebas napomenuti koje stvari da stave u skuter i da inzistiras na tome bez obzira na sve price koje ces tamo vjerojatno cuti.
Dakle, ako stavljas Yasuni R i Multivar2000 onda trebas rolice 5.7g do 6.1g, skinuti limic iz fergazera koji je blokada i staviti dizu 70 te iscupati gumenu lulicu iz airboxa, ali ne preradjivati poklopac airboxa.
Svakako treba skinuti blokade iz spuha, a Yasuni R ima dvije - jednu u grani, a drugu u prigushivacu.

Antares:
bum ja fino C/P sve sto si ti napisao na papir pa nek se snalaze :D

Probao bi ja to sve sam doma stavit, ali ne zelim izgubit garanciju :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju