Evo dugo je bio mir sa DiTechom, ali u zadnje vrijeme sam imao slijedeći problem:
Skut je normalno palio, ali je prvih 3-4km imo jedan problem, a taj je da je išo samo 50 na sat, a onda koda se probudio i išao do maksimuma.
Međutim, neki dan je imao isti simptom, samo nikako nije htio "se probudit" a kad se napokon probudio nabio je je do maksimuma i onda odjednom ostao bez gasa. Upalio sam ga ponovo i radio je na leru, a onda čim sam dao gas nije imao snage okrenut kotač, nego je crko.
Posumnjo sam prvo na svijećicu, međutim ista stvar i nakon izmjene - upali ali čim gas dam...crkne.
Zatim sam ga cijelog rastavio i očistio mu crijeva i čašicu injekora, te sve dijelove koji se mogu očistiti WD40 i propuhati (to je inače uvijek upalilo kad nije htio upaliti). Čak sam i rezervoar oprao i povadio taloge iz svih mogućih mjesta.
Nakon kaj sam ga sastavio, pumpa i dalje ima "traktorski" zvuk, međutim neće upaliti. Resetirao sam mu tps, provjerio sam da nisam nešto krivo spojio u procesu, ali nisam...sve je kako treba biti, ali motor ne pali i svjećica je suha, ali iskru lijepo baca. TPS ne javlja nikakve greške, tako da više neznam na šta da sumnjam