Ostalo > Sportski kutak

rasprava štimac - hrvatska repka

<< < (8/14) > >>

eladio:

--- Citat: dr.mrgood - 14 Listopad, 2013, 23:35:19 ---
--- Citat: eladio - 13 Listopad, 2013, 22:29:04 ---cast izucecima.. modric, mando.. uvjek daju sve od sebe, ali ne mogu oni sami nista..
s ovakvim pristupom nama ni murinjo nebi mogao pomoc.. o tome ti ja pricam..

*od 10 pokusaja centarsuteva sa krila, bar 7 ide van igralista
*igra se ne na prvu ili drugu, nego na sedmu
*kretanje igraca je staticno, bez imalo lucidnosti , igraju totalno tupo i petljavo
*brzina im je sporina, a preciznost u igranju se svodi na dodavanje protivniku ili u out

ali cak i ako im to oprostimo, nema vatre u njima.. ako te i ne ide, svejedno ides dalje i trudis se i pokazujes karakter
vidjelo se sad protiv belgije kad je kranjcar usao sta je "vatra".. tako se igra za repku

mislim da pola igraca treba onako kako to ciro radi potjerat, pa neka mole da udju u repku pa da vidimo :dontknow:

--- Kraj citata ---

Naravno da centarsutevi idu van, kad je Vrsaljko na krilu ! Tko je on uopće i gdje igra ? Dalje, zasto nije igrao Benko, najbolji strijelac HNL-a ? Zasto nije igrao Tomečak, kojem u Rijeci odlično ide i sigurno bi bolje centrirao nego Vrsaljko ? Zbog čega mu je Vida u obrani, a 7 od 10 puta će probit po boku bolje nego itko ? Odgovori na ova pitanja su: promijenom izbornika koji zna sta radi, sva ova pitanja koja sam tu postavio bi se rijesila. Kriv je Stimac 90 % za ovakvu usranu igru. A Kranjčara mi nemoj spominjat. Previse razvikan, trom, spor i u vecini slucajeva izgubi loptu. Slucajno je bio tamo, naletila mu lopta i dao je gol. On po meni pojma nema o nogometu...

--- Kraj citata ---

ti o tehnici, ja o srcu.. proctaj sta sam ja spominjao..
nemaju srce.. bez obzira sve to sto ne znaju (i o tome se moze diskutirati) sve bi im oprostio da ostave srce na terenu.. a kranjcar je to pokazao makar u zadnjoj tekmi..

156 sp1 rosso:

--- Citat: duje87 - 13 Listopad, 2013, 22:56:55 ---naslov "hrvatska repka" je smisan koliko i ono "gnk" isprid dinama, sve je to poligon za ostvarivanje profita jednog jedinog covika koji je rak rana hrvatskog nogometa i koji je unistia sve za sta se imalo gustat u hrvatskon nogometu

a za ovo ruglo sta se prodaje pod hrvatska reprezentacija ne navija niti jedan normalni covik koji je upucen u zbivanja u hrvatskon nogometu

--- Kraj citata ---

.....neznam što je tu smiješno repka :dontknow:  možda nije prikladno s obzirom da je ovo HR forum i predlažem da se promjeni u reprenzetacija :icon_thumright:

......slažem se da se neki bogate na tom nogometu više nego bi trebali ,ali opet dok  klub financijski dobro stoji ovo bogaćenje mi je manji problem...

..........imamo primjer Hajduka kojeg su krali "veliki Hajdukovci" da ne nabrajam i sve i nitko ne odgovara.....i sad evo vam narode klub koji je dužan kao Grčka.....što ga prije nisu dali .....jer su mogli još sisat.....i ti kradljivci ostali netaknuti...... tako da mislim nije taj jedan jedini krivac kojeg navodiš( mislimo na istog) Mamić dakle.  Znači krađa Hajduka je trajala i neznam navijači to nisu vidjeli ni primetili nego je eto sad jedan čovjek kriv.

.....a što se tiče repke kako ja kažem  .....vrlo slično je oduvijek i igrači su plačali da igraju ama baš kod svakoga mada je danas to nešto izraženije.

....osobnno ni Štimac ni Mamić mi se ne sviđaju,ali zar nije taj Štimac htio nedavno rušiti tog istog Mamića i imao podršku jakoooooo puno ljudi koji su se nadali da razojnik može prekinuti dominaciju Mamića i naravno Dinama.  Eh da je uspio bio bi Heroj tih ljudi . Ipak razbojnik ostaje razbojnik i ljudi su se razočarali u njega ,pa onda i u reprenzetaciju kako ti kažeš i u dominaciju Mamića i Dinama. _ebiga Štimac je ipak naletio na većeg razbojnika......

....kome bi se živilo u ovoj našoj zemlji sa ovakvim političarima recimo Kerumom kojeg mi biramo....pa i dalje živimo ,pa i dalje volimo i Split i Zagreb i Osijek i Vukovar itd. Isto tako i sa reprenzetacijom ,repkom,nk,gnk što se tiče njih nemogu da ih nevolim.......

Ajmooooo Hrvatska :notworthy: :notworthy:

Mikac21:
ja sam isto za da Stimac leti jer nema ama bas nikakvog iskustva i onda ga postave za izbornika,,u nekoj drugoj top 10 drzavi nogometnoj bi letio vec odkad,ali je politika nogometna takva kakva je..suker i mamic imaju previse svojih ruku upletenih tu...ali nije samo stimac kriv, kao sto je netko rekao,cats izuzetcima,mandji i modricu prvenstveno,cak mi je i kovacic odlican,bori se..ali ostatak ekipe je zak**ra*,,vise od pola njih brine vise o tome kako ce izgledati na utakmici,,oce obuci ljubicaste ili rozne kopacke,i oce zabacit siske na jednu ili drugu stranu(gleda gdje ima vise kamera haha)...treba njima jedan strani trener koji ce napraviti reda u toj nasoj ekipi,ali to se nikad nece dogoditi jer sukeru i mamicu nije cilj postaviti nekoga za kormilo repke tko je pametniji od njih...Pis :headbang:

ivano_007:

--- Citat: dr.mrgood - 14 Listopad, 2013, 23:35:19 ---A Kranjčara mi nemoj spominjat. Previse razvikan, trom, spor i u vecini slucajeva izgubi loptu. Slucajno je bio tamo, naletila mu lopta i dao je gol. On po meni pojma nema o nogometu...

--- Kraj citata ---

:uff:

Jel ovo potrebno uopće komentirat?

Kranjčar je tata. Imao je dosta nesreće tijekom karijere tipa što nije bio pristalica Mamića pa je malo stagnirao u Dinamu, pa malo u Hajduku stagnirao. Pa kad je igrao za Totenham tamo se krenuo razvijati Bale na istoj poziciji. Problemi sa viškom kila i općenito što mu je sada veći prioritet novac nego napredovanje u karijeri.

Al bilo kako bilo on je najveći tehničar u reprezentaciji. To je zasigurno. I takav igrač je potreban u svakom slučaju.

Jel recimo da je naš Strinić naletio na onu loptu protiv Belgije i poklopio je kako naš Strina zna poklopit (:laughing7:) tek bi onda vidio "razliku između zlata i srebra", kako bi rekao Mišo Kovač :redface:

--- Citat: 156 sp1 rosso - 15 Listopad, 2013, 18:03:07 ---....osobnno ni Štimac ni Mamić mi se ne sviđaju,ali zar nije taj Štimac htio nedavno rušiti tog istog Mamića i imao podršku jakoooooo puno ljudi koji su se nadali da razojnik može prekinuti dominaciju Mamića i naravno Dinama.  Eh da je uspio bio bi Heroj tih ljudi . Ipak razbojnik ostaje razbojnik i ljudi su se razočarali u njega ,pa onda i reprenzetaciju kako ti kažeš i dominaciju Mamića i Dinama. _ebiga Štimac je ipak naletio na većeg razbojnika......

--- Kraj citata ---

Možeš ti otići sa sela, ali nemože selo iz tebe, kako bi se reklo u narodu :sad3:

Šta je najtragičnije na sudu je priznata da je ona čuvena sjednica bila nezakonita i trebala je bit poništena. Međutim Štimac je povukao tužbu, okrenuo leđa svim dotadašnjim prijateljima (ponajprije Brlekoviću) i pripojio se Mamiću.

Vidi se da smo je#eni Balkanci :toothy11:

--- Citat: Mikac21 - 15 Listopad, 2013, 18:25:57 ---...ali nije samo stimac kriv, kao sto je netko rekao,cats izuzetcima,mandji i modricu prvenstveno,cak mi je i kovacic odlican,bori se..ali ostatak ekipe je zak**ra*

--- Kraj citata ---

Kriv je isključivo Štimac.

Nemožeš ti igrače posložit s brda s dola i očekivat ako svako bude borben da ćeš dobit utakmicu. To tak neide :nono: Onda nebi bilo razlike između Kljune i Murinja.

Nemogu ja uzet poštara s ulice i postavit ga u nuklearni centar i očekivat nekakve rezultate od njega ma koliko on god bio borben, on je limitiran na toj poziciji, ako me razumiješ?

Al samo da se osvrnem na izjavu komentatora protiv Belgije: "Belgijci su svjesno preuzeli rizik ostavivši Vrsaljka samog na desnoj strani!" :laughing9:

Shiltac:
"Igračima sam rekao da je moja moralna obaveza predsjedniku saveza, Davoru Šukeru, ponuditi ostavku. To ću napraviti već večeras. Ne zato jer ne vjerujem da mogu završiti posao, već zato jer je to moralan čin, rekao je Igor Štimac nakon poraza od Škotske za kamere HTV-a."

Konačno!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju