Ostalo > Sportski kutak

rasprava štimac - hrvatska repka

(1/14) > >>

eladio:
gledam jucer/danas, svi nesto pljuju po stimcu ovo ono. :icon_scratch:
mislim bas me briga za njega, nemam ga namjeru nesto braniti.. ali samo se trazi senzacija, a promasila se bit, bar djelomicno..

pa ovi nasi manekeni neznaju dve lopte dodati, a centarsut im je naucna fantastika
vatreni , ma ni V od vatre u njima nema..  :sad3:
treba biti svima jasno da su oni ti koji su na terenu i oni su ti koji igraju i imaju sve u svojim nogama.. bila taktika ovakva ili onakva..
ali sa tim pristupom nema tog trenera koji ce nesto napraviti niti s najboljim taktikama

pratim repku vise manje dosta i to od pocetka.. pa uvjek su bila neka sranja.. i uvjek su kao neki treneri krivi..
na svjetskim i europskim prvenstvima (kad i ako smo se plasirali) smo dobro odigrali jedino protiv poznatih, a sramotili se tamo gdje nije trebalo..  :angry7:
iako cinjenica ostaje da smo uvijek imali super zgodnu repku, svi su imali lijepe frizure i to..  :laughing7:

slazem se da je stimac odgovoran , jer pola ih treba potjerati
i da, tko zna zasto ih se drzi.. tu se "mozda" muti nesto sa mamicem..

ova repka je spremna za remont , malo zesci remont
..ne zato jer ti igraci nisu klasa.. nego zato jer kao da ne igraju za svoju drzavu nego eto cisto da malo prohodaju po travi kao sto manekeni hodaju po modnoj pisti  :dontknow:

ivano_007:
Nemožeš ti staviti čovjeka kojemu je jedino trenersko iskustvo ostanak u lizi sa Cibalijom iz Vinkovaca na mjesto izbornika, a da nije bilo muljaže nebi ni tu ostao u lizi.

Sve je trulo. Mamić i Šuker donekle, jesu pokvareni, ali bar znaju posao. Al ovaj Štimac je kap koja je prelila čašu. Da Bog da izvučemo Slovence u baražu i da nas nakantaju.

eladio:
cast izucecima.. modric, mando.. uvjek daju sve od sebe, ali ne mogu oni sami nista..
s ovakvim pristupom nama ni murinjo nebi mogao pomoc.. o tome ti ja pricam..

*od 10 pokusaja centarsuteva sa krila, bar 7 ide van igralista
*igra se ne na prvu ili drugu, nego na sedmu
*kretanje igraca je staticno, bez imalo lucidnosti , igraju totalno tupo i petljavo
*brzina im je sporina, a preciznost u igranju se svodi na dodavanje protivniku ili u out

ali cak i ako im to oprostimo, nema vatre u njima.. ako te i ne ide, svejedno ides dalje i trudis se i pokazujes karakter
vidjelo se sad protiv belgije kad je kranjcar usao sta je "vatra".. tako se igra za repku

mislim da pola igraca treba onako kako to ciro radi potjerat, pa neka mole da udju u repku pa da vidimo :dontknow:

orbit:
Štmacu je najpametnije da spakira kofere i kaže adio.Dobio je uigranu ekipu bili smo 4-ti a sad ako izgubimo i od Škota bit ćemo negdje 20-ti i da on je najveći krivac a tek onda igrači on odlučuje kako će se igrat.

eladio:

--- Citat: orbit - 13 Listopad, 2013, 22:30:58 ---Štmacu je najpametnije da spakira kofere i kaže adio.Dobio je uigranu ekipu bili smo 4-ti a sad ako izgubimo i od Škota bit ćemo negdje 20-ti i da on je najveći krivac a tek onda igrači on odlučuje kako će se igrat.

--- Kraj citata ---

tu se ne slazem.. ponavljam, bas me briga za Stimca.. neka ode.. ali ta ekipa je bila uigrana samo tekmu protiv spanjolske..
nisu odigrali bas nesto dobro na EP, a pogotovo ne na kvalifikacijama, a o kvalifikacijama prije da ne govorim  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju