Ostalo > Sportski kutak

rasprava štimac - hrvatska repka

<< < (7/14) > >>

ivano_007:
Štimac: "Želim Francusku!"

Vikao je i Ćiro prije 8 godina: "Hoću Liverpool", pa mu je došao Debrecen i dao 8 komada :toothy10:

daRio:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Listopad, 2013, 23:26:11 ---Neće Ćiro nikad više na žalost,pošto Mamić vuče sve konce a njih dvoje se ne podnose,a i Ćiro nije pi*da da se manipulira s njim ko s ostalima

--- Kraj citata ---

Istina,ali taj isti Ćiro bi nas sutra bez greške odveo u Brazil koga god nam ždrijeb donio.

Btw,čitam ovo....
http://www.24sata.hr/nogomet/stimac-utakmica-sa-skotskom-bit-ce-za-nas-poput-treninga-336623
i mislim si metnuti neku lovu na Škote,oni su ipak ponosan i borben narod što je povjest dokazala.

eladio:
da.. to s Škotima bi moglo biti zanimljivo  :angry7:

uglavnom, Kovač mi je nepoznanica.. znao sam da bez njega nečemo više biti "ona" repka.. takav igrač nam fali, koji gine za repku..
možda on kao trener bi vratio nešto tog "duha"  :icon_scratch:

nodius:

--- Citat: eladio - 14 Listopad, 2013, 21:37:39 ---da.. to s Škotima bi moglo biti zanimljivo  :angry7:

uglavnom, Kovač mi je nepoznanica.. znao sam da bez njega nečemo više biti "ona" repka.. takav igrač nam fali, koji gine za repku..
možda on kao trener bi vratio nešto tog "duha"  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

nek stoji sad s U21, vidis da napreduju izvrsno ;D

dr.mrgood:

--- Citat: eladio - 13 Listopad, 2013, 22:29:04 ---cast izucecima.. modric, mando.. uvjek daju sve od sebe, ali ne mogu oni sami nista..
s ovakvim pristupom nama ni murinjo nebi mogao pomoc.. o tome ti ja pricam..

*od 10 pokusaja centarsuteva sa krila, bar 7 ide van igralista
*igra se ne na prvu ili drugu, nego na sedmu
*kretanje igraca je staticno, bez imalo lucidnosti , igraju totalno tupo i petljavo
*brzina im je sporina, a preciznost u igranju se svodi na dodavanje protivniku ili u out

ali cak i ako im to oprostimo, nema vatre u njima.. ako te i ne ide, svejedno ides dalje i trudis se i pokazujes karakter
vidjelo se sad protiv belgije kad je kranjcar usao sta je "vatra".. tako se igra za repku

mislim da pola igraca treba onako kako to ciro radi potjerat, pa neka mole da udju u repku pa da vidimo :dontknow:

--- Kraj citata ---

Naravno da centarsutevi idu van, kad je Vrsaljko na krilu ! Tko je on uopće i gdje igra ? Dalje, zasto nije igrao Benko, najbolji strijelac HNL-a ? Zasto nije igrao Tomečak, kojem u Rijeci odlično ide i sigurno bi bolje centrirao nego Vrsaljko ? Zbog čega mu je Vida u obrani, a 7 od 10 puta će probit po boku bolje nego itko ? Odgovori na ova pitanja su: promijenom izbornika koji zna sta radi, sva ova pitanja koja sam tu postavio bi se rijesila. Kriv je Stimac 90 % za ovakvu usranu igru. A Kranjčara mi nemoj spominjat. Previse razvikan, trom, spor i u vecini slucajeva izgubi loptu. Slucajno je bio tamo, naletila mu lopta i dao je gol. On po meni pojma nema o nogometu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju