Ostalo > Sportski kutak

rasprava štimac - hrvatska repka

<< < (6/14) > >>

ivano_007:
Da mu ovaj ponudi mjesto izbornika u 2 minute bi se oni pomirili. Takve su oni osobe. "Ne mješaj poslovno sa privatnim" :redface:

Da je Scoria takva osoba koja se voli uvlačit odavno bi on već bio trener i Hajduka i Dinama. Al on je takva osoba kao i Pamić da rađe neće vodit neku ekipu za tko zna kakave novce nego da bude nečija mažoretkinja.

Sammir je trebao igrati za vrijeme Bilića, strašan igrač tada dok je imao volje i želje. Tko je ikad igrao nogomet zna koliko su moćni takvi igrači. Ubili su ga novinari. Đo je trebao dobiti otkaz u repki još nakon SP-a 2006. godine, al evo njega 8 godina poslije, još je tu.

Al di je obraz takvim ljudima poput Štimca i Šimunića. Ovaj prvi zna kako je došao na mjesto izbornika, zna kako (ne)vodi repku, zna kako nezna i još je tu bahat. A ovaj drugi je već odavno trebao prepustiti mjesto nekom drugome.

eladio:
još uvjek mislim da imamo kvalitetu, tako da je samo pristup igraca pravi (sa ne znam kakvom taktikom i kojom postavom), bar bi trebali ove neke svicarce i skote lakse rjesavat

a drugi dio problema je i kadar, tj. nastimavanje kadra, te direktno iz toga i trenersko pitanje.. ne vidim tko bi mogao dugorocno biti nas trener.. osim ćire, jedino još prosinečki mi pada na pamet..  :dontknow: ...repka onda na remont, i pola njih lijepo pozdraviti , adio papa , iako tajming za tako nesto je ocajan.. sam kraj je kvalifikacija  :angry7: :hmh:

dachi:
jeste vi vidili muke kad je Mando morao dolazit u obranu i uzet loptu da ju iznese,pa onom Vidi nebi dao da ovce na papiru cuva..

izbornik ce ocito bit onaj ko bude htjeo gurat dinamovce da igraju. I ona izjava Stimca da igraci iz Dragovoljca(mislim da je Dragovoljac) nemaju sta trazit u repki,samo dinamo i inozemni igraci + Sammir ustasa  :visi:

i jos nesto,sjetite se utakmice protiv Linhenstajna(ili koja je drzava bila) prosle ili pretprosle godine u Vinkovcima,to su se ulaznice trazile di god su mogle,cak se i onaj dio ispod istocne tribine otvorio da bi navijaci usli sto se nije napravilo od prije Krista jos. S ovim hocu rec da maknu taj sugavi zagreb vise. Dode neka #124981290418290 drzava po rank listi stadion ima 10-15 tisuca ljudi(max kapacitet stadiona),a dode belgija ili neka bolja drzava u Zg nema meda.. Sjetite se takoder rukometnog prvensta u Hrvatskoj,i pogledajte jednu utakmicu skupina koje smo u Splitu igrali i one u Zagrebu,samo poslusajte navijanje,sve vam je jasno..

eladio:
evo jedan komentar s jednog drugog foruma:

--- Citat: ---Kovacic u U 21, Halilovic u U 17, Radosevic u U 21, Ademi u Sibenik, Vrsaljko u U 21, Sammir na Hvar, Stimac u NK Vinodol, Mamic u FK Crvena Zvezda, Zoki Mamic bilo gdje van nogometa, Pivaric u GOSK Gabelu, Kalinic u RNK Split, Suker u diplomatsku, govornicku i skolu stranih jezika...........i IMAMO HRVATSKU
--- Kraj citata ---
nastavi niz  :laughing11:

Grale:
Scoria ili Zajec,sve ostalo vise manje mizerija sto se tice domacih trenera.
Samo sto ni jedan nece imat sanse u trenutnoj vladavini sjest na klupu.
Sljedeci bi mogo bit kljuno,pa se malo izmjenjivat s ivankovicem,svaki po mjesec dana u dinamu,pa u repki malo itd :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju