Na red je doslo rastavljanje masine...
Nakon sto sam poceo skidati masinu i skidati nosac, zacudio sam se koje sam ja srece...
Moglo mi se dogoditi svasta, naime nosac masine (osovina koja drzi masinu na rami) je bila pukla pa zavarena matica na osovinu ali tako da je sjela 2 kruga i onda je laicki zavarena sa usahlinama, tako kada sam okrenuo malo jace gedoru zavar je puknuo... Ma katastrofa!!! (Sada cu si napraviti novu tu osovinu od prokroma!)
Skinuta masina izgleda ovako :
Nadalje, skidao sam dio po dio... Dosao sam do uljne pumpe koja je full minijaturna od mikunija je i daje ulje direktno na prirubnicu, ne ide preko fergazera...
Slika uljne pumpe :
A ovo je slika zupcanika koji pogoni uljnu pumpu, on ide u ovu rupu koja se vidi a druga rupa je za prirubnicu...
Slika prirubnice...
I malo sam se namucio dok sam vadio klip sa radilice, moram priznati da je glava klipa bila dosta zapeknuta i vide se ostecenja na njoj, prijasnji vlasnik ga je jedno vrijeme vozio bez ulja... (kreten!)
Malo sam ga pobrusio i vidi se i velicina 41.8, no ova gore ostecenja i ne igraju toliku ulogu, bitno je da je sa strane dobar, da nema ostecenja kako nebi gubio kompresiju, karike su odlicne!
Sada ide u zasluzenu mirovinu i stanje rezerve jer bi trebao gore montirati kit