Tehnički kutak > Tuning skutera
pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Kolovoz, 2008, 00:46:07 ---
--- Citat: Rossi - 07 Kolovoz, 2008, 00:42:56 ---alfa ima stvarno veliko znanje i da je u 90% slucajeva upravu :)
--- Kraj citata ---
Samo 90%? ;D
--- Kraj citata ---
nekad i manje nekih 30% :toothy3: sala naravno :D
Rossi:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 00:59:56 ---a tako je kako je !!!
Nemoj mi zamjeriti na "drskosti" kako je kolega rekao !!!
Samo se ja neznam izraziti na ovoj tipkovnici,a inace imam malo cudne te komentare pa mi se to desava i u zivotu !!!
Dosta ljudi me skuzi pogresno-jeb.... ga tako se nekako cudno izrazavam i nemogu to promijeniti !!!
--- Kraj citata ---
vidis pomogo sam odma na pocetku da te ljudi skuze :D i da nekad nije bas sve tako kako izgleda kad kazes :D bravo za mene :D
JetFighter:
E i ti termini,opet dvosmisleni,bogata i siromasna - ČIME???
Neko ce pomisliti prebogata zrakom a neko gorivom !!!
E ajd sad definiraj te pojmove,j i ko ih izmisli.......to su po meni komplikacije,da se imamo o cemu misliti i 2 puta pitati !!!
A kad vec ovaj moj susjed Tuzlak kaze da si u90% u pravu-sta se onda kod mene desava kad mu dam pravise zraka i do pola gasa ide kao lud a poslje se pocne "gusiti " ???
Rossi:
oo pozz :D nisam vidio da smo Susjedi ..bas neki dan samo preko vas gore svercali neke djelove za skuter :D jer nas nisu pustili dole na onoj granici kad ides iz Zagreba preko orasija i to neznam kako se zove taj granicni prelaz :D ono kao morali smo prijavit dijelove,gume i tak to..i mi gore na Gunju i samo kaze lik prodjite :D
Rossi:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 01:18:37 ---E i ti termini,opet dvosmisleni,bogata i siromasna - ČIME???
Neko ce pomisliti prebogata zrakom a neko gorivom !!!
E ajd sad definiraj te pojmove,j i ko ih izmisli.......to su po meni komplikacije,da se imamo o cemu misliti i 2 puta pitati !!!
A kad vec ovaj moj susjed Tuzlak kaze da si u90% u pravu-sta se onda kod mene desava kad mu dam pravise zraka i do pola gasa ide kao lud a poslje se pocne "gusiti " ???
--- Kraj citata ---
da ti nije mozda dizna prevlika/premala??..ili je to ili karb nije postelovan dobro...previse zraka...doduse sackaj jos necije misljenej pa vidi sta ce ti rec...mada sumljam da ce ko u ova doba odgovorit jer nema skoro nikog trenutno hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju