Tehnički kutak > Tuning skutera
pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!
Rossi:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 00:34:25 ---Daj mu vise zraka,pa ces vidjeti gdje ce se poceti gusiti !!
A neznam sto je za tebe gusenje a sto trokiranje !!!
--- Kraj citata ---
vidis ovdje 3alfa3 zna po najvise o skuterima i nije sad lijepo da ti tako dodjes i kao novi clan govoris sta nije i sta jest i protivis se onom sto on kaze jos ono grubo ,,neznam sta je za tebe gusenje a sta trokiranje!!! "...imaj malo postovanja jbg :) citaj malo postove pa ces vidit da alfa ima stvarno veliko znanje i da je u 90% slucajeva upravu :)
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 07 Kolovoz, 2008, 00:42:56 ---alfa ima stvarno veliko znanje i da je u 90% slucajeva upravu :)
--- Kraj citata ---
Samo 90%? ;D
JetFighter:
nisam drsko mislo ako je tako zvucalo onda se ispricavam alfi !!!
U drugom smislu sam to pisao !a nisam rekao da nezna niti slicno !!!
Ja imam situaciju koju sam gore naveo,kad dobijem previse benzina nece se motor zavrtiti kako treba,a kad se vec zavrti ide bez problema,i suprotno !!!
A trokiranje mi se ne desava u tim situacijama !!!
3alfa3:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 00:51:37 ---Ja imam situaciju koju sam gore naveo,kad dobijem previse benzina nece se motor zavrtiti kako treba,a kad se vec zavrti ide bez problema,i suprotno !!!
A trokiranje mi se ne desava u tim situacijama !!!
--- Kraj citata ---
Zato ja i mrzim te termine i drazi su mi "siromasna ili bogata smjesa"
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 00:51:37 ---nisam drsko mislo ako je tako zvucalo onda se ispricavam alfi !!!
--- Kraj citata ---
Nemas se sto ispricavat jer nisi nikog uvrijedio
JetFighter:
a tako je kako je !!!
Nemoj mi zamjeriti na "drskosti" kako je kolega rekao !!!
Samo se ja neznam izraziti na ovoj tipkovnici,a inace imam malo cudne te komentare pa mi se to desava i u zivotu !!!
Dosta ljudi me skuzi pogresno-jeb.... ga tako se nekako cudno izrazavam i nemogu to promijeniti !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju