Tehnički kutak > Tuning skutera
pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!
3alfa3:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 01:18:37 ---E i ti termini,opet dvosmisleni,bogata i siromasna - ČIME???
--- Kraj citata ---
Nisu dvosmisleni jer se upotrebljavaju u cijelom svijetu i svugdje se isto tumace.
Englezi na primjer kazu "lean" za siromasnu i "rich" za bogatu smjesu.
E sad, druga stvar sto netko ko se prvi puta srece s time to ne zna, ali to nije problem onoga tko pravilno upotrebljava te izraze ;D
JetFighter:
Ma kakav sverc ! kad ti trebaju takve stvari za prevest i prenijet javi mi se pa cemo sve odraditi !!!
Bar mi to nije problem,a mozes i na kavu doletiti !!!
JetFighter:
E je.. ga alfa !!!
Str. tehničar !!!
u skoli imao motore SUI,stari 20 god radio mehaniku na autima,a ja radim na tom podrucju vec 9-10 god. !!!
Al hajde ovdje mora biti malo veselih i malo podje....
ja sam ti htio reci da ovdje imas i klinaca a i onih starijih koji nikad nisu radili s time niti imali susreta s motorima !!!
Nego kakvi mi i nase preklapanje,daj da se njegov problem rijesi !!!
Rossi:
dogovorit cemo se kad budme opet tamo iso sta uzimat pa na da naletim :D hehe dosta sad off ...da rijesmo sta je problem sa motorom :)
3alfa3:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 01:37:50 ---E je.. ga alfa !!!
Str. tehničar !!!
u skoli imao motore SUI,stari 20 god radio mehaniku na autima,a ja radim na tom podrucju vec 9-10 god. !!!
Al hajde ovdje mora biti malo veselih i malo podje....
--- Kraj citata ---
Gle, ja imam veze sa pravom i ekonomijom, a ne mogu se pravno zastitit kad me trgovci na moje oci pljackaju. :toothy9:
--- Citat: JetFighter - 07 Kolovoz, 2008, 01:37:50 ---ja sam ti htio reci da ovdje imas i klinaca a i onih starijih koji nikad nisu radili s time niti imali susreta s motorima !!!
--- Kraj citata ---
Ni ja nisam nikad izvodio neku (medicinsku) operaciju. Iz tog razloga mi ne pada na pamet prckat po tudjim organima. Tako i ti ljudi - ako idu prckat nesto sto ne razumiju onda je steta zagarantirana.
Termini "siromasna i bogata smjesa" spadaju u abecedu skutera, motora, auta.... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju