Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
uzbrdica sa serijskim variom 100po satu, a sad 70,jedva 80...
Citat: charnel - 06 Kolovoz, 2008, 16:57:09uzbrdica sa serijskim variom 100po satu, a sad 70,jedva 80...Fali okretaja - lakse rolice trebas. Ja bi probao sa tim 5,3g, a ako ih nemas, stavi odma 5g pa probaj iako bi trebale biti prelane, ali probaj.
probaj 5g, a ako ce biti prelagane, kupi malossi rolice 5,5g. Izmedju 5 i 5,5g ne postoje druge (malossi)
Citat: charnel - 06 Kolovoz, 2008, 16:51:38Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 15:14:17Pa jel ti padnu okretaji poslje 60 i do koliko to traje, trebao bi se na kraju opet razvrtiti. Nemoze se gusiti nakon stavljanja multivara, mogu samo okretaji pasti.Probaj staviti tvrdji centralni od postojecega.nemam turceler pa ni ne znam kako idu okretaji, jebiga, ne gusi se krivo sam se izrazio, nego jednostavno nema snage kao da da ga koci nesto. a remen je serijski, ne znam vratit cu serijski variomat pa kad kupim kevlar remen probat sa njim opet.Nece ti okretaji postat jednolicni zbog novog remena...Trebas serijski centralni feder ili ljubicasti malossi i ako to ne rijesi problem - lakse rolice.Svakako stavi podlosku iza kalote koju si dobio sa multivarom.Sad vidim da imas serijski centralni... Probaj onda sa 5,5g rolamaCitat: Drnda-1 - 06 Kolovoz, 2008, 16:54:22pa seriske role su bile 5,0 gr, a ti stavio 6 gr, nije li to pretesko U Multivar2000 idu nesto teze role nego u serijski variomat.
Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 15:14:17Pa jel ti padnu okretaji poslje 60 i do koliko to traje, trebao bi se na kraju opet razvrtiti. Nemoze se gusiti nakon stavljanja multivara, mogu samo okretaji pasti.Probaj staviti tvrdji centralni od postojecega.nemam turceler pa ni ne znam kako idu okretaji, jebiga, ne gusi se krivo sam se izrazio, nego jednostavno nema snage kao da da ga koci nesto. a remen je serijski, ne znam vratit cu serijski variomat pa kad kupim kevlar remen probat sa njim opet.
Pa jel ti padnu okretaji poslje 60 i do koliko to traje, trebao bi se na kraju opet razvrtiti. Nemoze se gusiti nakon stavljanja multivara, mogu samo okretaji pasti.Probaj staviti tvrdji centralni od postojecega.
pa seriske role su bile 5,0 gr, a ti stavio 6 gr, nije li to pretesko
Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2008, 16:55:21U Multivar2000 idu nesto teze role nego u serijski variomat.Kako Meni su u serijskom bile 7,2g a u multivaru 2000 5,7g!
U Multivar2000 idu nesto teze role nego u serijski variomat.
stavi tri para od 5gr i 3 para od 6gr slazi ih tako da stavis jedan od 5 pa jedan od 6 i dobit ces amo rec srednju...
u pravu si 3alfa3 to sam zaboravio napisat.....
Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 14:37:07Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:04:43Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav nisam bas siguran da je bijeli meksi od serijskog!?makar, ja sa multivarom 2000 na nexusu uopce nisam bio zadovoljan. sve se to da rijesiti jeftinije i boljesto se srkanja tice, dodes na mikrofon pa pokazi kako uvlacis serijski je isti ili malo tvrdji od bijelog ali uglavnom 95% skutera bolje ce radit sa serijskim centralnim nego sa bijelim koji dodje uz multivar.Ako nista uzmi malossi ljubicasti...meni snjim savrseno radi motor ....
Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:04:43Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav nisam bas siguran da je bijeli meksi od serijskog!?makar, ja sa multivarom 2000 na nexusu uopce nisam bio zadovoljan. sve se to da rijesiti jeftinije i boljesto se srkanja tice, dodes na mikrofon pa pokazi kako uvlacis
Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav
zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?
Citat: dino gp1 - 07 Kolovoz, 2008, 11:45:28Citat: 3alfa3 - 06 Kolovoz, 2008, 16:55:21U Multivar2000 idu nesto teze role nego u serijski variomat.Kako Meni su u serijskom bile 7,2g a u multivaru 2000 5,7g!Da b i prijenos radio na istim okretajima, u multivaru trebaju biti teze role. Tvoje su lakse jer si podizao okretaje zbog spuha (u odnosu na serijski), zar ne?
Citat: kecbaya - 07 Kolovoz, 2008, 12:12:37u pravu si 3alfa3 to sam zaboravio napisat.....a ti 100% peglas trenutno s mjesanim rolicama ispravi me ako grijesim
Probali danas sa 5,0g nije dobro,pa smo vratili 6,1 g, izgleda da ce trebat nabavit te 5,5g , a u Šibeniku ih nema kupit.
Citat: charnel - 07 Kolovoz, 2008, 21:12:15Probali danas sa 5,0g nije dobro,pa smo vratili 6,1 g, izgleda da ce trebat nabavit te 5,5g , a u Šibeniku ih nema kupit. Pa onda 5,7 gr!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja ti imam slicni setup ko i ti.Malossi sport,17.5 fergazer i dizna 90,multivar 2000 i fly kuplung.Meni sa ljubicastim centralnim i bijelim malim federima i rolicama 5,7 grama motor ubrzava jednako od 0 do 120 po satu bez ikakvih rupa.
os mislit.produzena je getriba