Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar 2000 problem

<< < (2/9) > >>

Rossi:
jesi stavio onu kao podlosku sto si dobio uz multivar? sto ide prije multivara ?? vjeruj mi i to utice na prefomasne multivara hehe....

zaprudanec:

--- Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:04:43 ---
--- Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28 ---zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?

--- Kraj citata ---

zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..

reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav  :happy6:

--- Kraj citata ---
nisam bas siguran da je bijeli meksi od serijskog!?
makar, ja sa multivarom 2000 na nexusu uopce nisam bio zadovoljan. sve se to da rijesiti jeftinije i bolje
sto se srkanja tice, dodes na mikrofon pa pokazi kako uvlacis :headbang:

Rossi:

--- Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 14:37:07 ---
--- Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:04:43 ---
--- Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28 ---zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?

--- Kraj citata ---

zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..

reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav  :happy6:

--- Kraj citata ---
nisam bas siguran da je bijeli meksi od serijskog!?
makar, ja sa multivarom 2000 na nexusu uopce nisam bio zadovoljan. sve se to da rijesiti jeftinije i bolje
sto se srkanja tice, dodes na mikrofon pa pokazi kako uvlacis :headbang:

--- Kraj citata ---
serijski je isti ili malo tvrdji od bijelog ali uglavnom 95% skutera bolje ce radit sa serijskim centralnim nego sa bijelim koji dodje uz multivar.Ako nista uzmi malossi ljubicasti...meni snjim savrseno radi motor ....

zaprudanec:
mislim da MrJ tu moze dosta pomoc. pitaj njega :headbang:

pitaNS:
beli od multivara je meksi od serijskog i meni nije dobro radio, tj bolje se pokazao serijski kao i svima....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju