Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar 2000 problem

(1/9) > >>

charnel:
setup je bio malossi sport 70,leo rr, karb17.5, 82 dizna,rs i serijski variomat sa 5,0g, i skuter je isao ok, ubrzanje do 80,90kmh je bilo koliko toliko linerano, uglavnom ok. i onda je stavljen malossi multivar sa 6,1 g rolicama i skuter dobro ubrzava do 60kmh iako mi se cini malo losije nego serijski, a od 60 gubi snagu i kao da se gusi...? centralni feder je serijski (ima dosta km). veceras cu to probat rjesit, pa ako neko moze nesto savjetovat, i ima li neke razlike u montazi serijskog i malossi variomata? hvala

vladans:
Stavi centralni koji ide uz multivar.

zaprudanec:
zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?

replcnt:

--- Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28 ---zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?

--- Kraj citata ---

zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..

reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav  :happy6:

charnel:

--- Citat: replcnt - 06 Kolovoz, 2008, 14:04:43 ---
--- Citat: zaprudanec - 06 Kolovoz, 2008, 13:53:28 ---zasto centralni serijski kad si sa multivarom dobio sve?

--- Kraj citata ---

zato što se pokazo bolji serijski nego bijeli iz multivara..

reko sam ti da završavam sa poslom u 4 dođi pa čemo vidit šta je, ako nečeš onda bre idi srči dunav  :happy6:

--- Kraj citata ---

kad se vratis od tamo, onda cemo rjesit, a ako ne skuzim problem vracam serijski , pa cemo ja i ti pogledat kad se vratis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju