Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi multivar 2000 problem
3alfa3:
--- Citat: dino gp1 - 06 Kolovoz, 2008, 16:45:11 ---Na servisu su mi uz multivar 2000 stavili bijeli centralni i makli serijski iako sam rekao da ne diraju i sada pri nekih 65km/h kazaljka brzomjera stane kojih 1s i onda opet normalno krene do kraja! Šta bi to moglo biti ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
Upravo ono o cemu sam pisao post iznad - premekani centralni feder
charnel:
--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 15:14:17 ---Pa jel ti padnu okretaji poslje 60 i do koliko to traje, trebao bi se na kraju opet razvrtiti. Nemoze se gusiti nakon stavljanja multivara, mogu samo okretaji pasti.
Probaj staviti tvrdji centralni od postojecega.
--- Kraj citata ---
nemam turceler pa ni ne znam kako idu okretaji, jebiga, ne gusi se krivo sam se izrazio, nego jednostavno nema snage kao da da ga koci nesto. a remen je serijski, ne znam vratit cu serijski variomat pa kad kupim kevlar remen probat sa njim opet.
Drnda:
pa seriske role su bile 5,0 gr, a ti stavio 6 gr, nije li to pretesko :icon_scratch:
3alfa3:
--- Citat: charnel - 06 Kolovoz, 2008, 16:51:38 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Kolovoz, 2008, 15:14:17 ---Pa jel ti padnu okretaji poslje 60 i do koliko to traje, trebao bi se na kraju opet razvrtiti. Nemoze se gusiti nakon stavljanja multivara, mogu samo okretaji pasti.
Probaj staviti tvrdji centralni od postojecega.
--- Kraj citata ---
nemam turceler pa ni ne znam kako idu okretaji, jebiga, ne gusi se krivo sam se izrazio, nego jednostavno nema snage kao da da ga koci nesto. a remen je serijski, ne znam vratit cu serijski variomat pa kad kupim kevlar remen probat sa njim opet.
--- Kraj citata ---
Nece ti okretaji postat jednolicni zbog novog remena...
Trebas serijski centralni feder ili ljubicasti malossi i ako to ne rijesi problem - lakse rolice.
Svakako stavi podlosku iza kalote koju si dobio sa multivarom.
Sad vidim da imas serijski centralni... Probaj onda sa 5,5g rolama
--- Citat: Drnda-1 - 06 Kolovoz, 2008, 16:54:22 ---pa seriske role su bile 5,0 gr, a ti stavio 6 gr, nije li to pretesko :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
U Multivar2000 idu nesto teze role nego u serijski variomat.
charnel:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Kolovoz, 2008, 16:54:22 ---pa seriske role su bile 5,0 gr, a ti stavio 6 gr, nije li to pretesko :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
serijske su bile 5,3 g, a nakon stavljanja gore navedenog su stavljene u serijski vario 5,0g i sad u multivar 6,1 g.
i jos nesto npr- uzbrdica sa serijskim variom 100po satu, a sad 70,jedva 80...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju