Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (7/19) > >>

Grale:

--- Citat: ljubo46 - 02 Studeni, 2013, 12:11:07 ---je te ležaje na radilicu ne bi stavljao a ti kak hoceš
to je namjenski ležaj a ne ležaj za radilicu

--- Kraj citata ---
A kakav ti ležaj i ide, nego namjejnski?
Kolko vidim ima toleranciju c3, tak da ako ležaj valja držat će.
Naravno ako se ugrađuje na radilicu, zaštita se skida s obje strane, pošto je blok hermetički zatvoren.
Semering možeš stavit taj, nema veze taj 1 mm.

Iskreno prvi put čujem za tu marku, ali ako je američki, neznam zašto nebi valjo :dontknow:

MrSm0g:
Prvi koji je spomenuo radilicu je bio taj cica onim 'okrenes ga prema unutra na radilici' (govorio za stranu na kojoj je otvoreno) pokusat cemo sa ovim .. ako ne budu valjali nadam se da ce zveketat prije nego se raspadnu skroz...Samo sad imam problema .. oba lezaja su mi ostala na radilici -.-' a nemam onaj k za skidanje.. :/

Grale:
Samo ti izvadi obje zaštite!
Što se tiče vađenja ležaja sa radilice, pogledaj malo po forumu ima par postupaka opisanih kako ih skinut.

MrSm0g:
Skinuti su lezaji malo po malo sarafcigerima dok nisam napravio mjesta radapciger da zavucem... novi lezajevi i radilica su u zamrzivacu.. cekam samo drugara da donese fen ... stavio bih blokove i u pecnicu ali... stara mi tamo zabranila pristup , zadnji put kad sam bio u kuhinji bilo svega  :toothy12:

ljubo46:
Ma nebi ja to stavljo
Kupis kak treba kad se tak nest radi jebe.s 10eura

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju