Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (8/19) > >>

Grale:
Samo izvadi zaštitu i isperi mast i bude dobro.
I pazi dok griješ lezaje da ih hladis s uljem svako malo.

MrSm0g:

--- Citat: ljubo46 - 02 Studeni, 2013, 13:30:35 ---Ma nebi ja to stavljo
Kupis kak treba kad se tak nest radi jebe.s 10eura

--- Kraj citata ---
A vjerovat cu na rijec prodavacu.. mora neko biti prvi , ovaj put sam to ja jbg... zivot ide :D

svejedno ako budu se ubrzo sjebali bit ce mi dodatni razlog da rasklopim blokove .. iznutra izgledaju uzasno .. prosli put kad sam sastavljao vjerovatno mi je ono sredstvo za skidanje hrdje kanulo u blok i sad se po bloku sitne crne flekice pojavile  , povrsina je i dalje glatka ,ono ok je za base ali me nervira :D a posto je vikend , a meni se zuri da sastavim blokove neda mi se cekat ponedeljak da uzimam papire da poliram i sl ostaje ovako za sad...

--- Citat: Grale - 02 Studeni, 2013, 13:31:30 ---Samo izvadi zaštitu i isperi mast i bude dobro.
I pazi dok griješ lezaje da ih hladis s uljem svako malo.

--- Kraj citata ---

Sad su u zamrzivacu nisam ispirao mast ? ma ispuhat kompresorom ne vjerujem da ce skodit ako malo ode u mjesavinu i sagori :D ?A za ovo hladjenje uljem prvi put cujem ? Gledao sam po yt neke klipove (samo sto lik radi s pecnica - zamrzivac ) nije radio nikakvo hladjenje lezaja i slicno ?

Grale:
Pa dobro malo masti može ostat, i ona štiti kavez kod grijanja.
Problem je u tome što fen puše izuzetno vreli zrak, te se čak i metalni kavez može istopiti, tj.deformirati.
Zato je bitno što više unutarnji prsten grijat i izbjegavat direktno puhanje po kavezu, ili s malo veće udaljenosti grijati.
Zato svako malo kapnut ulja na kavez.
Jučer sam skoro deci ulja potrošil kod grijanja jednih bugarskih lezaja :D
Kod paljenja je skuter dimil ko lokomotiva ;D

Što se tih lezaja tiče, oni imaju c3 toleranciju i predviđeni su za veće okretaje, tako da s tim si miran, jedino mogu bit nekvalitetni lezaji što se tiče proizvodača.
Zato san ti i sugerirao koyo koji su japanski i provjereni.

MrSm0g:
Pisao sam gore .. stari cica kaze da su ovi bolji ... bolje bi mu bilo tako i da bude  :toothy9: necemo ulazit u detalje o tome sta ce biti ako ne budu valjali :D
slike ispod malo :D

wark:
ja imam te zatvorene lezaje na radilici i vozi sve super nisam ni zastitu skido...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju