Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (3/19) > >>

matrix123:
OVa prednja maska sa huatian spidera je extra,po meni dosta lijepsa od fabricke...oces sredjivat ostale plastike farbanje i to....taj nosac od amortizera probaj da premjestis na zadnji dio skutera kao sto si i rekao...sto se tuninga  sjeo bi mu neki sportski variomat kao budali samar,jer su ovi kineski smece...skup je ovo hobi :)

MrSm0g:

--- Citat: matrix123 - 17 Listopad, 2013, 18:30:12 ---OVa prednja maska sa huatian spidera je extra,po meni dosta lijepsa od fabricke...oces sredjivat ostale plastike farbanje i to....taj nosac od amortizera probaj da premjestis na zadnji dio skutera kao sto si i rekao...sto se tuninga  sjeo bi mu neki sportski variomat kao budali samar,jer su ovi kineski smece...skup je ovo hobi :)

--- Kraj citata ---

A koja nije lijepsa od hurricaneove fabricke ?  :toothy12: jedino ona sa yamasakia 50 ali i to jedva :D ...bilo je raznih planova za far prije nego sto sam zapoceo ovaj projekat ali.. koliko se sve to isplati ...sta znam :D
A za ovu spiderovu masku ,najgore je sto lik iskljucivo sve skupa prodaje a meni treba samo prednja.. :D Vidit cu sta da se radi dovoljno sam posla i troskova sebi napravio..
Sto se tice sredjivanja plastika , svakako idu na sredjivanje preko zime mozda bijela-zelena(u dva tona) kombinacija, svejedno moraju se raditi , posto su plastike u ocajnom stanju , izgrebane.. pogotovo jos sad kad je masina skinuta..

za variomat znam.. i vjerujem da bi prodisao sa njim ali... nema se "vremena"

MrSm0g:
Evo mene opet :D
Danas ko dobro vrijeme bilo pa se malo bacio na posao :D Posto bi se plastike uskoro trebale sredjivati podjem lagano sa skidanjem preostalih plastika ... sve 5 skinem plastike , gledam instalaciju ..izgleda isto kao da se neko dijete igralo sa njom pa podjem i ja da skidam da se i ja malo poigram :D.. nadam se da jos neko ima hurrikanca na forumu koji ce mi pomoc da shvatim sta je sta tj koji je jack za sta  :toothy12: , salim se , vecinu sam oznacio sta je sta , krep trakom pa nebi trebalo da bude problema.. Eh da.. skinuo sam i prednje vile , posto je bilo previse lufta odlucim da skinem da vidim o cemu je rijec , kad ono .. imam sta vidit ... kuglageri poispadali ... Eh sad.. pitanje za znalce :D Kako ovo rijesti :D ? Ima negdje kupit kuglagere pa 'popunit' il nesta drugo :D ?

Slike ispod

razorxxx:
izmjeris fi kuglice odes u trgovinu i kupis, ovako cijeli setovi ispadaju pre skupo

JogFromYamaha:
mozes kuglice nabaviti kod bicikl servisa samo izmjeri kolke su

i napravi si ili kupi neki blatobran jer pri prvoj kisi ce ti požbukati kompletnu masinu i struju i ugasit skuter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju