Tehnički kutak > Garaža
Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac
anton55:
baš mi nekako izgleda macho s tim većim kolima
MrSm0g:
--- Citat: JogFromYamaha - 02 Listopad, 2013, 11:15:17 ---reci tokaru da ti napravi distancer i da ti izbusi par rupa pa ces vidjeti na koju ce ti rupu najbolje amortizer sjedati
--- Kraj citata ---
ima vremena do iduce sezone :D nesto ce se smisliti .. razmisljao sam da trenutni nosac skinem sa rama pa zavarim malo blize kraju repa , ali mozda bi bolje bilo samo distancer (malo veci) staviti.. manje posla.. hvala na savjetu :D
--- Citat: anton55 - 02 Listopad, 2013, 22:30:21 ---baš mi nekako izgleda macho s tim većim kolima
--- Kraj citata ---
bas tako.. porast'o malisa :D ...pogledaj slike.. sve je receno :D
MrSm0g:
U postovima iznad fale neke slike , pao server screen cloud-u pa se porbrisale slike..pokusat cu da rijesim do kraja sedmice.. nekad kad budem imao vremena...
Zadnjih dana sam slabo radio oko skutera (skoro pa i nikako) Gledao gdje bih mogao premjestiti zadnji amortizer i nista ne pada na pamet , kada bih radio nazad distancer na ramu kao sto sam i planirao , ruzno bi izgledalo jer bi izlazilo iz plastike i bas bi se vidilo a neke ideje kako da to uradim a da izgleda kulturno nezz :dontknow:
Otisla mi baterija na aparatu skroz pa nisam mogao slikat...
Druga stvar je sto se tice prerade farova , znaci planirao sam radit obrve neke fazone diodama da nekako sakrijem facu jednookog hurrikanca ali opet ako uzmem to radit padam tehnicki posto nista pametno nisam smilio za duga/kratka svijetla ... Sad imam potencijalnog kupca za kupovinu prednje maske skut-a vidit cu koliko bih mogao novca uzeti a kasnije farove i front masku uzeti sa huatian spider dvice...(ako uspjem dogovorit da mi proda samo prednju, i ako prodam svoju trenutnu naravno) slika prednje maske
Vec davno sam presao granicu gdje bih mogao dobiti ulozeno- vraceno ali sta ces.. :D neko rece .. tuning rupa bez dna.. ako nista bit ce jedan od njepsih "huaKanaca"
anton55:
pa distaqncer zašarafiš dole na blok motora pa na njega amortizer onda ti ne smetaju plastike
MrSm0g:
--- Citat: anton55 - 17 Listopad, 2013, 12:35:06 ---pa distaqncer zašarafiš dole na blok motora pa na njega amortizer onda ti ne smetaju plastike
--- Kraj citata ---
Ocito nisi od pocetka gledao.. kod hurricanea je fabricki onaj kratki blok kao na starom jog-u , sad je stavljen duzi blok(kao sto je na matrix/fact itd..) pa je ugao amortizera promjenjen i nece bas radit svoj posao pod tim uglom... zato moram nosac amortizera pomjeriti prema kraju rama i napraviti distancer ujedno( da bih dobio istu odignutnost od zemlje..) taj distancer na koji ti mislis nikako ne bi odradio posao..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju