Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (4/19) > >>

MrSm0g:
E da vidis bicikl servis.. tog se nisam sjetio.. a danas sam prosao pored 5 istih .. najmanje :D. Hvala :icon_thumright: ... A imam oba blatobrana od ovog cuda nego moram ih malo prepraviti ,jer trenutne rupe su visoko postavljene pa blatobran ide nisko i struze o tocak .. ipak .. bile su 10'' na njemu :D

MrSm0g:
Problemi ... prije par dana razmisljam reko aj da rijesim odma ovo sa lezajevima .. i otvorim manual da vidim promjer kuglice , kad vidim u sklopu kompletnom mi fali par elemenata ..gornji poklopac donjeg lezaja , donji poklopac gornjeg lezaja itd.. nije moguce da je ispalo .. uzmem pregledat plastike , plastika koja ide iza tocka vidi se da je radjena , bila rupa na njoj kao da je tocak uletio u nju nekad ..pa je vjerovatno neko nakon te nezgode mjenjao viljusku pa nije vratio te .. pregledam viljuske da nisu varene i sl , nista sve se ok cini , na njima ima neka naljepnica .. Sporty tako nesto pise ali nebitno..

poslao sam upit ovlastenom distribuderu i servisu za cijenu  svih dijelova koje mi fale, ali evo nakon 3 dana (ne racunajuci vikend) nigdje odgovora.. to pokazuje koliko su ozbiljne firme u BiH :/

MrSm0g:
Danas narucen klip jer je stari pukao prilikom sklapanja (mojom greskom).. radi se o RMS klipu (italija valjda  :) Kako god to stoji na polici dok ne kupim lezajeve radilice i semeringe , skut ima 11t km a i radilica je par puta vadjena i vracana sa istim lezajevima pa idem to zamjenit da budem mirne savjesti .. Opet nisam siguran koju metodu ubacivanja da idem ..
Dali lezajeve prvo u blokove ili na radilicu ... Imam fen a i zamrzivac  :toothy11: ali .. kako je lakse

I da ... kako opste skinuti stare lezajeve bez alata :D ?

cvele60:
Par nacina za skidanje lagera...

http://forum.mojskuter.com//index.php/topic,47836.0.html

--- Citat: MrSm0g - 30 Listopad, 2013, 19:48:24 ---Dali lezajeve prvo u blokove ili na radilicu ... Imam fen a i zamrzivac  :toothy11: ali .. kako je lakse

--- Kraj citata ---
..lagere u blok...ako su sa metalnim kavezom...

MrSm0g:
Cek imaju ti sa metalnim i neki sa polaaa-nesto kavezom.. koji su kvalitetniji ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju