2007g 4500 km... skinuta el blokada i to je to.. sve super.. dok mi se nije shebala membrana.... danas uzeo drugu ( rabljenu naravno jer serviser nema novu trenutno, ali ovba je 10000% dobra), pokusam je staviti.. membrana 2mm premalog opsega i nikako da sjedne na utor.. navucem na jendu stranu izleti iz druge.. na kraju sam je toliko dugo natezao dok nije sjela na mjesto...stavio poklopac i upalim.... ( pali ko curica inace) i radi.. krenem vozit.. jedva navuce na 40-45-.... skinuo opet... promijenio onu usisnu granu.. koja dihta kak treba (zacepio sve rupe i vukao ustima i nigdje nije puhalo), stavim gore.. i nejde... isto se ponasa ko sa onom shebanom membranom... neznam jel bi ista znacilo da probam ocistiti onaj mali filter goriva? jel moguce da ne dobiva dosta benzina? Ocistio sam filter zraka... svjecica je nova od proslog ljeta.. densova...i neznam kaj vise.. neznam sto napraviti...
Ima na fergazeru neki sarafic mali.. pretpostavljam za zrak... onako.. uvucen malo... i cca 2,5 krugova od max zategnutosti je... jel tu mogu sta proprckat?
Ponavljam.. isao je odlicno do prije tjedan dana.. kad je poceo trzat na 45kmh.. i otvaranjem sam vidio da je membrana od benzina rastegnuta i ne lezi u dosjedu kak treba... i tad je sve krenulo nizbrdo....
kako cistiti fergazer??