nema u HR nista bes deranja i vikanja nažalost
ak vide da netko dode s novcima spreman platit-ko da se njima da zajebavat da sloze skut kako spada
uzmu lovu skrpaju ga i zovu da je gotov-tipican tvoj slucaj
dok sam jos bivseg runnera davao prije dosta godina po servisima uvijek je nekaj bilo u qurcu s motorom,oni slježu ramenima i tako unedogled . tak da sadasnjeg vxra sve doma sam jer u interesiru ti je da si sam najbolje slozis
pritisni osiguravatelja,ipak su tvoji novci u pitanju
btw ako ti nije bed na PM mi reci o kojem servisu se radi. cisto informativno me zanima nis drugo
Evo bio sam danas na osiguranju sve sam im ljepo objasnio,scut je ponovno poslikan te je obustavljena isplata serviseru
sve dok scut ne dovede u prvobitno stanje. Samo pohvale za djelatnike Jadranskog osiguranja,svaka čast spremni ste za Europsku uniju
Scut je odvezen natrag u servis isto im je sve objašnjeno pokazano te su prihvatili činjenice i obečali ukloniti nedostatke,
samo žalosno je to što je moralo ovako ispasti
,a za one koji žele znati o kojem se servisu radi lako mogu saznati koji je to servis i bez mene pa valjda sa vidi koji scut vozim,iz kojeg sam grada, znači da je sve jasno
Iako nisu fer ispali nadam se da su shvatili što su pokušali učiniti (ovo gazdu ide) i da im to netreba u životu nebi htio da se ovo dalje objavljuje po netu makar bi ih trebo razapet po medijima do jaja i bola i na pasja kola
Ali ako nebude scut u prvobitnom stanju sljedi razapinjanje
mislim da sam ispo fer čak i previše
Ništa tuđe ne želim samo svoje što sam pošteno platio i nisam dobi scut bez kune nego za 20500,00kn krvavih a štetu plača osiguranje
ps:- nadam se da ovo čita gazda servisa